Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi?![]()
Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi?![]()
1:0 dla naszych.
remis 0:0
5Dmk3, 60D, 16-35L/4, 35L, 100L/2.8, 85/1.8, 50/1.4, 24-105L, 17-85, 580EX II
A że zadam lamerskie pytanie - to jest mecz otwarcia?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak, to mecz otwarcia. Jutro, 18.00 :-)
ja stawiam 2:1 dla naszych
6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II
O dzięki. Ale z Grekami to chyba zbyt wiele szans nie mamy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1:2 niestety dla Grecji
Ja już jestem wygrany na tym Euro. Gmina Warka wyremontowała wreszcie 1000m drogi, którą dojeżdża się do mojej wsi, a który to odcinek miała w głębokim poważaniu przez kilkanaście lat. Wszystko za sprawą piłkarzy Chorwackich, którzy są zakwaterowani w zasięgu kilkuminutowego spaceru od tej drogi. Tyle, że teraz NASA będzie musiała znaleźć inne miejsce do testowania łazików szykowanych na wyprawę na Marsa.
Myślę, że będzie 0:0
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!