A to nie jest tak że mieliśmy dużo szczęścia, że tylko remis. Nie wiem nie znam się ale Grecja to nie jest słaba drużyna.
A to nie jest tak że mieliśmy dużo szczęścia, że tylko remis. Nie wiem nie znam się ale Grecja to nie jest słaba drużyna.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Fatamorgana trafił
gratulacje
też dla naszych piłkarzy
Canon EOS 60D; C15-85mm f/3.5-5.6 EF-S IS USM; C50mm f/1.8 II; C55-250 f/4-f/5.6 IS; Speedlite 430EX II; Powershot SX1 IS; Nova 180 AW; Versapack 200 AW
Mogliśmy przegrać a tu proszę remis na otwarciu.Mam pytanie jak nastroje w innych miastach bo w Łodzi to mam wrażenie bez hura optymizmu z powodu tak wielkiego wydarzenia. Może dlatego, że nas ominęło
.
Pozdrawiam
Kamil
Pozbawiony jestem złudzeń, dwie porażki przed nami.
Ja tam jestem zadowolony z gry reprezentacji i Tytoń naprawdę uratował nam dupę.
CANON 60D_Tamron 17-50 f/2.8 VC_ C85 1.8_430ex II
w miedzyczasie we Wroclawiu Sborna robi Czechom z tylka jesien sredniowiecza. wynik mi zasadniczo dynda, ale biorac pod uwage pojemnosc wschodnich braci i wyzsze ceny wody ognistej niz preferowanego przez poludniowych braci piwa, to wynik bardzo dobry dla miasta. jak tak dalej pojdzie i sie to skonczy jakims 4-0, to ruscy kibice dzisiaj fortune przepuszcza...![]()
Sugerowałbym zmianę tytułu wątku na Polska- Rosja coby następnego nie zakładać.
Dzięki. A tak na marginesie Czesi zaczęli chronić tyły.
Właśnie oglądam mecz Rosja - Czechy :-)
Polska Rosja będzie 0 do 6 :-(