2014 eliminacje do mistrzostw swiata do tego czasu Polscy pilkarze moze sie naucza jeszcze lepiej grac?
Na podobnym to ciężko powiedzieć. Co roku jest grupa dobrych zawodników. Ale brakuje tych najlepszych. A co do siatkarzy nasi po kilu latach dostawania w tyłek od Brazyli nauczyli się podjąć z nimi walkę i wygrywać a nasi piłkarze po 62 latach znowu dali tyłka z Czechami:P taki mały krok w tył hehe.
CANON Laik
Mi chodzi o masowość i popularność imprezy trwającej wtedy chyba ze dwa tygodnie. W podstawówce wszyscy grali w „kapsle” imitujące kolarski wyścig. I mali i dorośli pasjonowali się tym wydarzeniem.
dawniej tez wszyscy pili "piwo" Odra i byli przeszczesliwi, ze udalo sie w ogole kupic. podobnie z "czekolada" Twardowska... i te cudzyslowy naprawde nie sa bez kozery
dzisiaj... dzisiaj oczywiscie juz nie ma takiego szalu na piwo ani czekolade. ale nie ekstrapolowalbym tego na wnioski, ze sa gorsze...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Łożyska to na tę okazję: http://naturatrafoi.com/stelviobike/english/index.php
Ale raczej jeszcze nie w tym roku...
EOS - conditio sine Kwanon...
Cóż nie pozostaje nic innego jak kibicować sąsiadom.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dla mieszkańców Kołobrzegu sąsiadami potencjalnymi są DuńczycyNasi sąsiedzi Duńczycy doprowadzili do remisu z drugimi naszymi :rolleyes:
Bardzo ciekawy mecz.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis