Mikołaj kibicował naszym. Ale nowi nasi przyznawali się kiedyś do Mikołaja.
Mikołaj kibicował naszym. Ale nowi nasi przyznawali się kiedyś do Mikołaja.
Tak w Nasizm :rolleyes: Dzięki temu nasi zostaną Mistrzami Europy niezależnie kto to będzieA patrząc na Mikołaja trudno nie oprzeć się wrażeniu, że jednak Kopernik była kobietą.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Matejko bo to chyba z jego obrazów znamy wizerunek astronoma miał słaby wzrok i myślisz, że coś nie dopatrzył?
Ja mam jeszcze jedno pytanie. Czy mistrz świata jest mistrzem europy?
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 17-06-2012 o 23:58
A ja bym przy okazji tej imprezy przeprosil tych naszych co juz odpadli za te profanacje pomnika co nasz czyli ich rzezbiarz wyrzezbil.
Przeciez ten nowy damski leb co Kopernikowi dorobili to zenada, choc ONI uwazaja to za doskomaly dowcip. Nie tak oryginal wygladal. Obciach.
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...sen_Museum.jpg
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 18-06-2012 o 05:47
Idąc tym tropem Śląsk Wrocław mógłby by się tytułować mistrzem Niemiec, itd... :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Piękny mecz Niemcy-Włochy w końcu coś się dzieje na boisku dłużej niż 10 minut...![]()
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8
I znowu nasi odpadli :grin:
Bazylia, bambino, Monica, Panda, pomedory, woda gotować pasta prędko - ITALIA!!!
the silence is deafening
Tak jak Polacy już rozglądali się z kim zagrają w ćwierćfinałach, tak ci oni już kombinowali jak ograć Hiszpanię w finale.
Z tego co wiem (może nieaktualne) to Rosjanie na Antarktydzie nadal mają bazy, a w piłkę nie grają (może nieaktualne) bo w ichnich kapotach i sapogach po 90 minutach biegania i kopania gość ląduje na OIOmie, chyba że się już dorobili piłki halowej (może aktualne).
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.