-
Początki nałogu
Jak to cholerstwo naprawić !
Coś mi się pochrzaniło w Photoshopie ! Jak ładuje zdjęcie i zaczynam je lekko pomniejszać lub powiększać wyłazi mi na podglądzie takie cholerstwo :
http://akwilian.neteasy.pl/ocokaman.jpg
Szum kiła i mogiła, na zapisanym zdjęciu tego nie ma, ale utrudnia mi to obróbkę maksymalnie !
Coś podobnego miałem jak oglądałem zdjecia w przeglądarce Fastone, ale tam wystarczyło zaznaczyć wygładzanie zdjęć, w PSie tego jakoś nie ma... Co się mogło stać ? I jak to naprawić ?????
-
-
Pełne uzależnienie
Wciśnij CTRL+SHIFT+ALT i uruchom PS. Jak zapyta o usuniecie pliku ustawień (czy jakoś tak) to potwierdź.
Uruchomi się defoltowo i problem powinien zniknąc.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
-
IMHO kliknij na ikonkę i wciśnij CTR+SHIFT+ALT w trakcie uruchamiania.
Czasem nie wychodzi trzeba się trochę "wstrzelić" z wciśnięciem.[Przynajmniej ja tak mam.
]
Jeśli wciśniesz te klawisze i dopiero wtedy klikniesz ikonę photoshopa to wyskoczy Ci okno własciwości.
Przeczytaj: ten stary wątek
Ostatnio edytowane przez janmar ; 05-06-2012 o 02:22
-
Początki nałogu
Pomogło dzięki śliczne Panowie
-
Niestety muszę się podpiąć pod ten wątek, bo temat jest adekwatny. Problem dotyczy opcji mieszania kolorów, otóż po dodaniu tej warstwy, suwaki RGB kanałów zamiast wskazywać zero w opcji domyślnej, wskazują ustawienia z wczoraj, kiedy to ostro pracowałem w PS. Wynalazłem zapisane własne ustawienia z wczoraj i usunąłem je, raczej wszystkie. Niestety suwaki nadal nie wskazują zer. Reset PS kombinacją klawiszy nie dał rezultatu. Co ciekawe to samo mam w PS5 powiedzmy na partycji E: i PS6 na partycji F: i moje pytanie czy ktoś spotkał się z tym i czy jest tego ratunek?
Ostatnio edytowane przez stojcio ; 15-06-2012 o 20:28
Uprawnienia umieszczania postów