Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Jak to cholerstwo naprawić !

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie Jak to cholerstwo naprawić !

Coś mi się pochrzaniło w Photoshopie ! Jak ładuje zdjęcie i zaczynam je lekko pomniejszać lub powiększać wyłazi mi na podglądzie takie cholerstwo :

http://akwilian.neteasy.pl/ocokaman.jpg

Szum kiła i mogiła, na zapisanym zdjęciu tego nie ma, ale utrudnia mi to obróbkę maksymalnie ! Coś podobnego miałem jak oglądałem zdjecia w przeglądarce Fastone, ale tam wystarczyło zaznaczyć wygładzanie zdjęć, w PSie tego jakoś nie ma... Co się mogło stać ? I jak to naprawić ?????
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Wciśnij CTRL+SHIFT+ALT i uruchom PS. Jak zapyta o usuniecie pliku ustawień (czy jakoś tak) to potwierdź.
    Uruchomi się defoltowo i problem powinien zniknąc.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

IMHO kliknij na ikonkę i wciśnij CTR+SHIFT+ALT w trakcie uruchamiania.
    Czasem nie wychodzi trzeba się trochę "wstrzelić" z wciśnięciem.[Przynajmniej ja tak mam. ]

Jeśli wciśniesz te klawisze i dopiero wtedy klikniesz ikonę photoshopa to wyskoczy Ci okno własciwości.

Przeczytaj: ten stary wątek
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 05-06-2012 o 02:22

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

Pomogło dzięki śliczne Panowie
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Miasto
    Bielsko-B

Domyślnie

Niestety muszę się podpiąć pod ten wątek, bo temat jest adekwatny. Problem dotyczy opcji mieszania kolorów, otóż po dodaniu tej warstwy, suwaki RGB kanałów zamiast wskazywać zero w opcji domyślnej, wskazują ustawienia z wczoraj, kiedy to ostro pracowałem w PS. Wynalazłem zapisane własne ustawienia z wczoraj i usunąłem je, raczej wszystkie. Niestety suwaki nadal nie wskazują zer. Reset PS kombinacją klawiszy nie dał rezultatu. Co ciekawe to samo mam w PS5 powiedzmy na partycji E: i PS6 na partycji F: i moje pytanie czy ktoś spotkał się z tym i czy jest tego ratunek?
    Ostatnio edytowane przez stojcio ; 15-06-2012 o 20:28

Uprawnienia umieszczania postów