Strona 73 z 79 PierwszyPierwszy ... 23637172737475 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 790

Wątek: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Canon 50mm f/1.2 L USM lens

Chryste Panie...
    No już dobrze, 50L jest fajny no.
    Twój 50L jest najfajniejszy, rób nim brachu masę pięknych zdjęć i ciesz oko ile wlezie
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    Chryste Panie...
    No już dobrze, 50L jest fajny no.
    Twój 50L jest najfajniejszy, rób nim brachu masę pięknych zdjęć i ciesz oko ile wlezie
    ja już niestety nie mogę robić 50L zdjęcia, ten wątek przekonał mnie że to obiektyw do niczego
    i wiesz co? okazuje się że posiadany przez nas 135L to też kupa, ostrość słaba, trzeba sprzedać i kupić samyanga bo jest ostrzejszy o 5,4986%
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Kiepsko trafiłeś z tym sarkazmem, bo ja akurat nigdy nic złego nie pisałem o 135L, wręcz od początku mówiłem że to jeden z najlepszych obiektywów systemu Canon, i jeden z najlepszych obiektywów 135mm z AF ever
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Coś już napisał

Jak tak napisałem na optycznych to mi sie dostało ze gowno wiem i gowno widzialem ale ciężko z masochistami dyskutowac.
    Piątka, eLki, portfolio w toku.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez MusicMan Zobacz posta
    Jak tak napisałem na optycznych to mi sie dostało ze gowno wiem i gowno widzialem ale ciężko z masochistami dyskutowac.
    ale do której wypowiedzi się odnosisz? bo w tym watku sa tak skrajne, i odbiegające od tematu ze mozna się pogubić
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    ja już niestety nie mogę robić 50L zdjęcia, ten wątek przekonał mnie że to obiektyw do niczego
    i wiesz co? okazuje się że posiadany przez nas 135L to też kupa, ostrość słaba, trzeba sprzedać i kupić samyanga bo jest ostrzejszy o 5,4986%
    Może nie do niczego ale do Sigmy mu trochę brakuje

Coś już napisał

Hmm byłem w tym wątku kilka miesięcy temu i przelewało się gówno z jednej strony na drugą - widzę, że nic się nie zmieniło... Nie rozumiem, po co obrażać wytwór czyjegoś wysiłku albo jego użytkownika...
    ludzie, każdy ma taki obiektyw jaki mu pasuje albo na jaki może sobie pozwolić i tego typu dyskusje są totalnie bezproduktywne. Lepiej idźcie pobiegać albo przekopać ogródek jak macie tyle nerwów i czasu, chociaż na zdrowie wam wyjdzie.
    Sigma jest Sigma, Canon jest Canon, jakie są takie są niech sobie każdy wybierze na czym bardziej mu zależy i przestańcie się wykłócać jak panie lekkich obyczajów o klienta... co wam to daje?

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Johnus, niestety niektórzy ludzie w naszym kraju są tacy, jak właśnie opisałeś, a to "przelewanie..." to dla nich "sposób bycia/życia". Mnie to zniechęca do bywania na tym forum. A wielka szkoda, bo jest tu kilka osób z dużą wiedzą i kulturą słowa.
    Pozdrawiam

Coś już napisał

No, niestety. Też kiedyś miałem nadzieję, ale obecnie nie ma to sensu większego bo dyskusje tutaj toczą się głównie wokół tematów pobocznych a nie istoty rzeczy. A szkoda, bo sam jak potrzebowałem informacji na temat tego obiektywu, to nie mogłem ich znaleźć - zwykłych obserwacji czy wypunktowania zalet i wad a nie mierzenia ostrości co do mikrometra i tym podobnych.

Pełne uzależnienie

w części wątków o obiektywach tak się dzieje - też się dowiedziałem że jestem idiotą kupującym badziewie.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 73 z 79 PierwszyPierwszy ... 23637172737475 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów