Mlotek ma byc w zestawieZamieszczone przez kami74
![]()
Mlotek ma byc w zestawieZamieszczone przez kami74
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
wytarczy sam trzonek z bagnetem eos, bedzie sie wkrecac apart i walic jak mlotkiem :-)Zamieszczone przez Riccardo
A zeby było wygodniej to ma być jescze specjalny drewniany hammer grip dostepny osobno za jedyne $999Zamieszczone przez Jac
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Tak, to opcja dla wersji luksusowej, body inkrustowane masą perłową i wykładane drzewem cedrowym.Zamieszczone przez kami74
Pozdrawiam
PrzemoC
To jeszcze nic.Zamieszczone przez Przemoc
Gdzieś w necie widziałem zdjęcie złoconego! 1D(s) produkowanego rzekomo dla ruskich nowobogackich :-)
Nie wiem, czy to był fake; i nie wiem też gdzie to leżało. Może ktoś pamięta?
Widzialem gdzies linka na forum Nikona ...ale niebardzo wiem pod jakim haslem tego szukacZamieszczone przez gwozdzt
EDIT:
OK, znalazlem http://www.vipphoto.ru/
heeheheheheehhehhhee
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Śmiechy śmiechami, ale w lini semipro Canon faktycznie powinien wydać w pierwszej połowie roku jakiś model 30d/35d .
A w drugiej połowie roku jakieś 370d/400d.
Primo wynika to wybitnie z ich częstotliwości wydawania aparatów.
Secundo - konkurencja zaczyna gonić z wyświetlaczami LCD. A to większe, a to u innych podgląd na żywo (video Olympus). No i dodatkowo nowi gracze na rynku - SONY i Samsung, więc nie wolno zasypywać gruszek w popiele.
A co do 3000D. To jakiś podobny projekt może być trzymany rezerwie na zaś, jak Samsung wypuści za tani swój model. Ale bym się raczej go nie spodziewał wcześniej niż na jesieni.... albo w przyszłym roku. No i zawsze może zostać włożony do archiwum jeśli sytuacja na rynku się zmieni .
Tak więc.. byle do targów ;-)
PS. W lini semipro i amatorskiej, cykl jest co półtora roku, więc nie ma bata - jeśli się pomylę, to stawiam czteropak, dla tego, kto mi tu przedstawi wywód, że powinno być inaczej ;->
Ostatnio edytowane przez WujekJW ; 11-02-2006 o 12:26
Traktuj cały ten wątek jako wywód:
http://www.canon-board.info/showthre...highlight=2006
p.s. jak już Canon wypuści po targach coś w semi pro to podam Ci na PW adres na który będę prosił o wysłanie czteropaka Guinessa![]()
Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 11-02-2006 o 13:41
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |