Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: High end retouching - szkolenia z profesjonalnego retuszu

Domyślnie Odp: High end retouching - szkolenia z profesjonalnego retuszu

Indywidualne szkolenia z retuszu są już ostatni miesiąc w tej cenie. Ale w tym miesiącu i tak już niezbyt mam czas na nie, więc jeśli ktoś się zapisze do końca sierpnia, to we wrześniu będzie miał po starej cenie. Warsztaty z fotografowania w Warszawie będą ostatnie w następną sobotę (brak wolnych miejsc) i ostatnie na śląsku chyba 28 września (tutaj prawdopodobnie można się jeszcze załapać).

Warsztaty z obróbki, indywidualne szkolenie z retuszu w Photoshopie
    Warsztaty fotograficzne - fotografowanie modelek

W październiku organizuję serię szkoleń retuszu. Odbędą się w kilku miastach: w Krakowie, Kielcach, Warszawie, Wrocławiu i Poznaniu.

Są to moje ostatnie warsztaty robione na żywo, w ciągu najbliższego pół roku. Indywidualnych na żywo obecnie już nie robię, jak będzie z tymi online to jeszcze zobaczę.

Pełne info i formularz zgłoszeniowy - link.

26 października można się zapisać na szkolenie w Szczecinie, o którym wcześniej tutaj nie pisałem. Koszt 399 zł, będzie tam omówione też oświetlenie studyjne do zdjęć beauty itp - lampy, modyfikatory itd).

Opis i formularz zgłoszeniowy tutaj: link.

W lutym 2014 organizuję w całej Polsce szkolenia z profesjonalnego retuszu zdjęć. Wszelkie informacje i formularz zgłoszeniowy są dostępne tutaj: link.

Zapisz się już dzisiaj - formularz zgłoszeniowy (na dole strony).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów