Cytat Zamieszczone przez meteor
Cytat Zamieszczone przez muflon
Meteor chyba kupił w końcu tego Flashtraxa - miałem nadzieję pobawić się nim w Payerne, ale jakoś tak się rozminęliśmy
Nastepna okazja - Jeune genevois. Moze jakies piwko? Przyniose FlashTraxa... :wink:
Ja biorę urlop i od czwartku wybywam w góry :-) Przynajmniej o ile mi siły pozwolą - ta weekendowa impreza mnie trochę wyczerpała - trzymanie 70-200 i 10D z gripem przez cały dzień to niezłe ćwiczenie na ręce

SmartDisk chwali sie, ze zdesperowani moga do FlashTraxa podlaczyc przez przejsciowke (40$) specjalne akumulatory
Niech się, za przeproszeniem, walą. Dla mnie to ma albo działać dobrze samo z siebie, albo używac paluszków (i na jednym komplecie zgrywać >5G). Nie mam ochoty kupować kolejnych proprietary akumulatorków, wystarczy że mam zapas BP-511.

A tak na serio, w sobote zgralem cos ponad 1GB i zdazylem ze 2-3 razy wszystko to obejrzec nim padlo... Frederic HOUDE podaje w swoim przegladzie, ze maksymalnie mozna zgrac na jednej baterii 7,5-8GB.
Hmm, powiedzmy że to jest akceptowalne, na styk. Jak pobawisz się nim miesiąc, to koniecznie opublikuj tu mały teścik.

Mi sie szybciej zaczela konczyc bateria w aparacie niz bateria w tanku...
Hi hi hi, a u mnie... powered by dwie podróbki i przez cały dzień nawet nie jęknął