Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Druk etui DVD, czym to skleić (papier+papier, papier+plastik) ?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar softgbs
    Miasto
    Poznań/Bydgoszcz/Inowrocław

Domyślnie Druk etui DVD, czym to skleić (papier+papier, papier+plastik) ?

Witajcie ;-)

Poszukuję rozwiązania w jaki sposób skleić ze sobą papier foto aby otrzymać dwustronną okładkę foto do etui na DVD.

Sample tego co mam obecnie:

Do okładki potrzebuję papieru samoprzylepnego z obu stron - najwygodniej fotmat A4 lub coś z rolki - nie wiem gdzie szukać aby nie trafić na tandetę.

To przyklejenia plastikowego tray'a DVD do wnętrza etui DVD (w zasadzie papieru foto) potrzebny jest klej - najlepiej elastyczny.

W moim przypadku własna produkcja = całkiem spore oszczędności ponieważ potrzebuję dużo takich etui.

Mam na stanie wszelkie giloty do papieru foto, zaokrąglacze narożników, drukarkę epsona z ciss na której wykonuję odbitki jak i nadruki na płyty DVD.

Musiałbym rozważyć zakup mocniejszego papieru foto (obecnie używam tylko Epson Premium Gossy) lub po prostu porządnie laminować ten, który mam obecnie.

Macie jakieś własne doświadczenia / propozycje co do dwustronnych kart samoprzylepnych jak i klejów do łączenia plastiku z papierem foto ?
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 23-05-2012 o 21:32 Powód: zdjęcia z linkiem komercyjnym
    lovestorymakers com

Uprawnienia umieszczania postów