Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: #02 Sprowadzanie sprzetu z USA

Mieszany widok

szuani
    Guest

Domyślnie

Witam,

Mam pytanko do osob "doswiadczonych" ze sprowadzaniem sprzetu ze Stanow. Mianowicie zastanawiam sie nad Tamronem 28-75 (ciekawe czy ktos cos slyszal o tym szkielku ? ) Z tego co tu jednakprzeczytalam bywaja duze roznice pomiedzy egzemplarzami, bwaja bardzo dobre ale zdarzaja sie tez "mydlane".

Mam kolege, ktory moglby mi kupic to szklo w USA i przywiezc ale nie mialby go raczej jak sprawdzic ( o ile wiem sam ma sprzet niekompatybilny z tym obiektywem ) Oczywiscie nie chcialabym zaplacic sporej w koncu kasy i potem zalowac... Zastanawiam sie wiec czy dostane gwarancje "na Europe". Po napisaniu maila do sprzedawcy dostalam odpowiedz, ze mam sprawdzic z przedstawicielem firmy Tamron w Polsce czy mi ten obiektyw przyjma.
    No i tu jest moj problem, przegooglowalam i nie wyglada na to, ze nie ma przedstawiciela firmy Tamron w Polsce. Czy to mozliwe, ze nie mialby strony www??? No i jakie sa wasze doswiadczenia z ewentualnym reklamowaniem u producenta ( pomijam tutaj oczywiscie sprzedawcow).

Z gory dziekuje za rady.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

szuani, zaakceptowałem posta bo ma interesujące wątki tematyczne
    proszę jednak wszystkich o ewentualne rozwijanie tematu stricte odnoszącego się do przedmiotu tego T&T. OT będę tępił
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuani Zobacz posta
    No i tu jest moj problem, przegooglowalam i nie wyglada na to, ze nie ma przedstawiciela firmy Tamron w Polsce. Czy to mozliwe, ze nie mialby strony www??? No i jakie sa wasze doswiadczenia z ewentualnym reklamowaniem u producenta ( pomijam tutaj oczywiscie sprzedawcow).

Z gory dziekuje za rady.
    Wg http://www.tamron.de/Distributors_in...23.0.html?&L=2
    dystrybutorem Tamrona w Polsce jest:
    http://www.foto-technika.pl/
    Może warto spróbować im zadać odpowiednie pytania?

Uprawnienia umieszczania postów