Kupował ktoś kiedyś używany sprzęt? Kupiłem eosa 1 i zastanawiam sie jak zrobic z transportem - myslicie ze kartka w srodku "warranty repair" coś pomoże ? Na sprzęcie widać sladu użytkowania.
Kupował ktoś kiedyś używany sprzęt? Kupiłem eosa 1 i zastanawiam sie jak zrobic z transportem - myslicie ze kartka w srodku "warranty repair" coś pomoże ? Na sprzęcie widać sladu użytkowania.
Wszystko fajnie ale uważaj zeby amerykaniec nie zrobil takiego numeru jak u mnie - kupilem eosa 1 i wsadził do paczki potwierdzenie zawarcia umowy w serwisie ebay za calkowitym kosztem aparatu. Nie mowiec juz o tym ze nie chciał zanizyć ceny więc dostałem właśnie list z urzędu celnego. Zastanawiam sie skoro wartosc aparatu to 140 dolców + 50 dolców przesyłka to od jakiej kwoty beda napiczali clo i podatek i ile wyniesie w przypadku aparatu uzywanego.