Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: #02 Sprowadzanie sprzetu z USA

Mieszany widok

Domyślnie Sprowadzenie sprzętu z usa

Witam , nurtuje mnie pytanie , mianowicie czy sprowadzenie sprzętu z USA to dobry pomysł ? mam możliwość zakupu tam sprzętu i przywóz do polski bezpiecznie w bagażu a nie kurierem ( choć może i kurierem bezpieczniej ) ciekawe czy sprzet na USA rózni sie czymś od sprzetu na UE ? i jak z gwarancją ? wydaje mi sie ze w USA mozna taniej kupić niz w Polsce :P

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Sprowadzenie sprzętu z usa

Cytat Zamieszczone przez KapitanC Zobacz posta
    Witam , nurtuje mnie pytanie , mianowicie czy sprowadzenie sprzętu z USA to dobry pomysł ?
    To zależy.

mam możliwość zakupu tam sprzętu i przywóz do polski bezpiecznie w bagażu a nie kurierem ( choć może i kurierem bezpieczniej ) ciekawe czy sprzet na USA rózni sie czymś od sprzetu na UE ?
    Czasem nazwą, zawsze kształtem wtyczki zasilającej (czasem napięciem).

i jak z gwarancją ?
    Jest ale w USA. Najczęściej też krótsza niż w EU.

wydaje mi sie ze w USA mozna taniej kupić niz w Polsce :P
    Jak się kupi z głową to jest o wiele taniej (i jak się uda przewieść do PL bez dodatkowych kosztów wysyłki oraz _przede wszystkim_ bez złapania na cle).

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

mianowicie czy sprowadzenie sprzętu z USA to dobry pomysł ?
    nie najgorszy
    wydaje mi sie ze w USA mozna taniej kupić niz w Polsce :P
    100% prawdy
    i przywóz do polski bezpiecznie w bagażu a nie kurierem
    celnicy się bardzo ucieszą na twój widok, po spotkaniu z nimi ten sprzęt będzie tyle samo kosztował co w kraju

ogolnie ja go nie bede wiózł, a sprzet bedzie wyglądał jak by był juz uzywany po prostu ktos go wiezie jak by dla własnego użytku :P moja dziewczyna ma rodzine w stanach i przyjezdzaja od czasu do czasu i mam mozliwosc przywozu i taniej kupienia a dokładnie canona 7d i do niego 17-55 /2,8 is USM :P

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

ogolnie ja go nie bede wiózł, a sprzet bedzie wyglądał jak by był juz uzywany po prostu ktos go wiezie jak by dla własnego użytku :P moja dziewczyna ma rodzine w stanach i przyjezdzaja od czasu do czasu i mam mozliwosc przywozu i taniej kupienia a dokładnie canona 7d i do niego 17-55 /2,8 is USM :P
    No to prosta sprawa.
    A na koniec (albo początek) sugeruje wywalić celnikom jęzor ( skoro użytkownikom tego forum też tak lubisz pokazywać )

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

ogolnie ja go nie bede wiózł, a sprzet bedzie wyglądał jak by był juz uzywany po prostu ktos go wiezie jak by dla własnego użytku :P
    Czyli normalnie oszukuje.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów