Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: [emjotek] troche moich

Dopiero zaczyna Awatar emjotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ja nie jestem przekonany, czy Tobie sa potrzebne wskazówki. Widzę po tych zdjęciach, że wypracowujesz swój styl, chociaz ciągle trochę błądzisz po schematach.
    Ze wskazówek, to może jedna. Poszedłbym sobie w kierunku albumów i wystaw. Popodglądał mistrzów i od kazdego wziął to, co mi (Ci) się najbardziej podoba. A potem domieszał coś od siebie. I tak coraz więcej.

Forum traktuj bardziej jak miejsce prezentacji, niż źródło impresji. Bo rady które tu dostaniesz nie muszą wcale być odpowiednimi dla Ciebie.
    generalnie chodzi mi o raczej o wskazanie bledow, tak jak teraz - po czasie zauwazylem, ze moglem ostatnie zdjecie troche nieco inaczej wykadrowac i byloby przyjemniejsze w odbiorze.

a co bladzenia przy doszukiwaniu sie wlasnego stylu przy obrobce, czy czymkolwiek - zgadzam sie z Toba absolutnie, nigdy nie jestem przekonany czy ze zdjecia nie da sie wiecej wycisnac czy wszystko wyglada tak jak tego pragne; z tym mam najwiekszy problem. i caly czas cos zmieniam, edytuje etc.

mysle, ze kazda rada - nawet ta ktora nie jest do konca odpowiednia dla nas w przyszlosci moze zaowocowac w cos nowego przez co bedziemy po prostu robic lepsze zdjecia.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emjotek Zobacz posta
    generalnie chodzi mi o raczej o wskazanie bledow, tak jak teraz - po czasie zauwazylem, ze moglem ostatnie zdjecie troche nieco inaczej wykadrowac i byloby przyjemniejsze w odbiorze.
    Czyli potwierdza się to co uważam. Sam dojdziesz do swojego stylu, bo sam dostrzegasz swoje błędy. Wystarczy dużo fotografowac i analizować siebie samego
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna Awatar KriStyle
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Bardzo fajna galeria, 8 jak dla mnie najmilsza dla oka, bardzo mi sie podoba, za to 3 ... czy to na pewno Twoje zdjecie ?? Nie widzi mi sie
    Gratki bede sledzil !!

Domyślnie

3 to byl eksperyment pelna geba, nie twierdze ze udany, na obrone swojej osoby moge powiedziec ze dziewczyna zdjecia chciala tego typu obrobke.

Domyślnie

troche inny temat niz zawsze. pierwszy raz taki w sumie.

10.
    Ostatnio edytowane przez emjotek ; 17-06-2012 o 19:36

Domyślnie

Ostatnia fota bardzo fajna
    Od razu na myśl przychodzi mi bawiąca się brytyjska młodzież z serialu Skins
    Na promo plakat jak znalazł

Uzależniony Awatar kaindox

Domyślnie

NA DA już oceniałem 10-tkę, dla mnie mega. Zastanowiłbym się jedynie nad usunięciem smug po prawej

Awatar cviq
    Miasto
    www.sebastiancviq.com

Domyślnie

fajne to imprezowe ostatnie tak wyobrażam sobie zdjęcia z imprez weselnych

tathagata
    Guest

Domyślnie

6 najlepsze - szkoda tylko że się gapie gapią

Domyślnie

w sumie to ostro spontaniczna fota: