Jak chcesz to mogę Ci mojego polara 58mm firmy Hama sprzedać.. za powiedzmy 60zł![]()
Jak chcesz to mogę Ci mojego polara 58mm firmy Hama sprzedać.. za powiedzmy 60zł![]()
Dzieki za szybka odpowiedz.
To powiedzcie jeszcze czy sens jest na polara takowego zakladac UV? w najblizszym czasie bede robil zdjecia w arabskich krajach a tam slonce nieustannie daje. Czy filtr polaryzacyjny sprawe zalatwia? A moze jakies inne rozwiazanie?
HTMC biorę od razu!Zamieszczone przez Routlaw
Zamieszczone przez spawnd
po co??
Chyba tylko "zyskasz" winietę :grin:
A co to ma z tym wspolnego filtr UV?Zamieszczone przez spawnd
Nie do końca. Moze przydać się również szara połówka.Zamieszczone przez spawnd
Nie tyle inne, co dodatkowe: Osłona przeciwsłoneczna!Zamieszczone przez spawnd
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 19-07-2006 o 13:12
OK, koryguję - bez dodatkowej dopłaty - już dobrze, czy podać wody?Zamieszczone przez gwozdzt
Im wiecej slonca tym wiecej promieniowania UV, stad moj tok myslenia.Zamieszczone przez gwozdzt
To obowiazkowoZamieszczone przez gwozdzt
![]()
Dobrze, dobrze... tylko mnie już wkurzają wokół te slogany marketoidów.Zamieszczone przez slawi_3000
Gratis, free, darmowe minuty itd. kiedy wiadomo, że to i tak wliczone w cenę.
Toż nie od dziś wiadomo, że w przyrodzie nie istnieje "obiad za darmo".
Schłodzonej to bym poprosił, bo znowu upał dzisiaj przypomina o sobie.Zamieszczone przez slawi_3000
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 19-07-2006 o 14:20
Święta prawda!! Może kiedyś zaopatrzysz się obiektyw z większą średnicą. Wtedy ni ma problemu.Zamieszczone przez Alzail
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
dlatego włąsnie kupiłem polara Marumi o średnicy77 mimo że najwiekszy obiektyw jakim dysponuje ma średnice 67![]()
Wszystko dobrze, dopóki ten "nadmiarowy" filtr mieści się w osłonie przeciwsłonecznej :-)Zamieszczone przez Routlaw