Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1480

Wątek: Filtry polaryzacyjne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek74
    Robson a czy polar Marumi za około 100 zet bedzie sie nadawał, czy trzeba kupić jakis bardziej wypasiony?
    Nie wiem o jakim filtrze mówisz (średnica) , jeżeli masz jakiś na oku to wklej linka. Generalnie polar Marumi z oznaczeniem MC (polepsza kontrast, chroni przed odbiciem bocznego światła w soczewkach obiektywu) - wielopowłokowy będzie ok.
    Ostatnio edytowane przez Robson01 ; 17-05-2006 o 10:27
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Piotrek74
    Guest

Domyślnie

dzieki Robson za odpowiedź. Właśnie o polarze MC myślałem. W ofercie rays foto polar liniowy MC kosztuje 137 zet a zwykły 9bez powłok MC) 76 zet. Szukam średnicy 58 mm. Jesli ktos zna sklep (obecny w sieci) z lepszymi cenami to proszę o podwowiedź.
    marlon moje szkło to ... szkło od S2, tak jak napisałem w moim pierwszym poście.

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek74
    dzieki Robson za odpowiedź. Właśnie o polarze MC myślałem. W ofercie rays foto polar liniowy MC kosztuje 137 zet a zwykły 9bez powłok MC) 76 zet. Szukam średnicy 58 mm. Jesli ktos zna sklep (obecny w sieci) z lepszymi cenami to proszę o podwowiedź.
    marlon moje szkło to ... szkło od S2, tak jak napisałem w moim pierwszym poście.
    Z tego co sie orientuje to oni maja najtaniej filtry Marumi. Cichy tez cos czasem miewal.
    podpis...

Uprawnienia umieszczania postów