Strona 20 z 148 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 1480

Wątek: Filtry polaryzacyjne

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez twilight
    Kup sobie dekielek nasadzany w www.raysfoto.pl,bo faktycznie mozna cholery dostac,mam to samo.
    Niestety strona "kaput"
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Aaaa czekajcie, na czarnej wkładce jest napis: HOYA SUPER QUALITY FILTER. To nie jest z serii SHMC?

Kup sobie dekielek nasadzany w www.raysfoto.pl, bo faktycznie mozna cholery dostac,mam to samo.
    Czy chodzi o dekielek nasadkowy na zewnętrzną krawędź filtra, do bezgwintowych filtrów polaryzacyjnych - Slim?
    Ostatnio edytowane przez p13ka ; 14-11-2005 o 21:31

Dopiero zaczyna Awatar twilight

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    Aaaa czekajcie, na czarnej wkładce jest napis: HOYA SUPER QUALITY FILTER. To nie jest z serii SHMC?

Czy chodzi o dekielek nasadkowy na zewnętrzną krawędź filtra, do bezgwintowych filtrów polaryzacyjnych - Slim?
    Dokladnie.Stronka chodzi,tam maja te dekielki ,nie sa tanie ale warto kupic bo klopot z glowy.Wysylaja blyskawicznie,jesli sie do nich zadzwoni rano to nastepnego dnia przesylka jest w domu.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka

Owszem to jest SHMC
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar Duty

Domyślnie

Kup sobie dekielek nasadzany w www.raysfoto.pl,bo faktycznie mozna cholery dostac,mam to samo.
    Hmm, kupiłem filtr Polaryzacyjny Hoya Ultra 77mm UV-PL-CIR i ma w komplecie własny dekielek.
    Kosztował w USA $165.
    Nieważne, jaki sprzęt posiadasz. Ważne, jak go potrafisz wykorzystać.

Początki nałogu

Domyślnie

Nie chcę zaczynać nowego wątku zatem podpinam się tutaj. W najbliższym czasie kupuje polara i wybór padl na B+W (mam za Waszymi namowami UV i jest Ok a czyści się super - zero smug!) . Tak przeglądam allegro i zastanowiła mnie jedna sprawa: otóż B+W wystepuje w wersjach MRC i NC. MRC oznacza powłoki a NC??? CZyzby NC oznaczało "No Coating" (bez powłok)??? Różnica w cenie ok. 100zł więc sporo
    Czy ktoś może tę zagadkę szyfrową dla mnie rozwikłać?:-?
    TOKIN

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Versailles,France

Domyślnie

Dolaczam sie do pytanka:
    A co sadzicie o czerwonej serii : UV + Polar takie dwa w jednym ?
    40D+17-85kit,50 1.8,430EX II,
    2CF SanDisk 4G,Wszystko w plecaku TREKKER 200

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Przymierzam się do tego: http://foto-video.net.pl/sklep/produ...roducts_id=139
    to jest szary czy czarny ?

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow
    Przymierzam się do tego: http://foto-video.net.pl/sklep/produ...roducts_id=139
    to jest szary czy czarny ?
    czarny.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Question tani (dobry) polar

W niedalekiej przyszłości planujemy z kuzynem zakup jakichś w miarę tanich polarów - kuzyn do kita (58mm), ja do swojej sigmy z podpisu (62mm). W miarę tanich = nie więcej jak 100-110 zł. Mamy świadomość, że te szkła nigdy koło L-ek nie stały, więc zbyt wygórowanych wymagań co do filtrów nie mamy.
    Jednak chcielibyśmy się dowiedzieć, co w tej cenie będzie najlepsze jakościowo.
    Z góry dziękujemy za pomoc (szukałem na forum, ale pytania dotyczyły głównie filtrów w troszke wyższych przedziałach cenowych )
    EOS 400D| Sigma 24-70 1:3.5-4.5 HF Aspherical(62mm)| EF 38-76 1:4.5-5.6 | EF 100-300 1:4.5-5.6 USM| Speedlite 430EZ| HOYA Standard: CIR-POLARIZING (62mm)

Sprzedam: EOS3000 + EF 38-76 1:4.5-5.6

Strona 20 z 148 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów