Pytasz o filtry opisane już dokładnie w TYM właśnie temacie :/
Pytasz o filtry opisane już dokładnie w TYM właśnie temacie :/
No przepraszam Was bardzo, ale weź coś znajdź na 135 stronach sensownego, życia mi nie starczy. W pracy jestem i nie bardzo mogę cały dzień siedzieć na CB. Więc jakby ktoś był miły i powiedział "tego bierz" - jak w pewnym filmie Pasikowskiego.....
spoko źle to ująłeś i dlatego tak to zrozumiałem że różnica w cenie. Z wysyłka spokojnie 207 zł będzie w tym sklepie z linku co podał Michał Dobrowolski a w tym co ja podałem też wyjdzie tyle samo Filtr polaryzacyjny Marumi DHG CPL 67mm więc warto tylko zamówić i cieszyć się filtrem.
Dzięki Pany za pomoc w zakupie. Zamówiony Marumi DHG bez super.
Czasami szybko i sprawnie da się tu czegoś dowiedzieć, kiedy nie ma się za wiele czasu na przeszukiwanie zasobów forum.
Sam w to nie wierze jeszcze![]()
To super że zamówiłeś napewno będziesz zadowolony. Więcej wiary bracie hehe. To musisz uwierzyć że to dzieje się naprawdebo trzeba wierzyć i wtedy wszystko się spełnia jak sam widzisz. Po to jest forum żeby sobie nawzajem pomagać. Pozdro
Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 26-07-2012 o 22:21
Panowie w filtrach jestem zielony.
Chcial bym kupic polarka do mojego samsunga nx100 i uzywac z 20mm
Co sadzwicie o filtrach polaroida jak np ten Polaroid 43mm CPL Circular Polarizer Filter Lens 812147011548 | eBay
Jest jeszcze KOOD link
oraz Hoya link
Czy roznica miedzy takim polaroidem a hoya bedzie znaczna przy obiektywie samsunga?
Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 15-08-2012 o 17:06
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Polaryzacyjny w roli szarego
Jak trzebaby użyć szarego, ale....nie mamy
To jak w tej roli sprawdza się polaryzacyjny ?
jp
błagam. doradźcie mi coś. od kilku dni siedzę i czytam testy filtrów polaryzacyjnych, wypowiedzi użytkowników na forach co warto kupić itd. i już mam mętlik w głowie. chciałam tylko kupić filtr do swojego obiektywu 18-125mm, 3.5-5.6. znalazłam w przystępnej cenie filtr polaryzacyjny kołowy CPL 62 62mm MATIN HiGh oraz Marumi PL-C CPL 62mm Yellow, ale nawet nie wiem czy dla mnie będzie się to nadawało. może polecacie coś innego niż te. nie stać mnie na kupno filtru za 400 czy 500 zł, ale wiem też że nie warto nawet zwracać uwagi na te za 30 zł. pomóżcie proszę.