Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1480

Wątek: Filtry polaryzacyjne

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Skoro Heliopany są tak dobre (powłoka Käsemann) i jeszcze lepiej skonstruowane, do tego w miarę cienkie i nie winietują to chyba podaruję sobie B+W (BTW warehouseexpress je sprzedaje) i kupię właśnie Heliopana.
    Mam nadzieję, że można go użyć z oryginalnym dekielkiem i że osłonka na obiektyw również będzie pasować?

Czy można powiedzieć, że Heliopan to wyższa półka od B+W?
    Jeśli tak to chyba jestem zdecydowany

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    (...) Czy można powiedzieć, że Heliopan to wyższa półka od B+W? (...)
    Ponoć tak, ale lektura testu na optyczne.pl (WYNIKI TUTAJ) raczej zniechęca do takiego zakupu.
    Nie żeby optyczne.pl było wyrocznią, a nieszczęśliwe przypadki nie mogły mieć miejsca, ale oba heliopany wypadły słabo i najwyraźniej tak już zostało...

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez APP Zobacz posta
    Ponoć tak, ale lektura testu na optyczne.pl (WYNIKI TUTAJ) raczej zniechęca do takiego zakupu.
    Nie żeby optyczne.pl było wyrocznią, a nieszczęśliwe przypadki nie mogły mieć miejsca, ale oba heliopany wypadły słabo i najwyraźniej tak już zostało...
    No to się dopiero zdenerwowałem, co prawda optycznych w życiu nie czytałem, tylko zagraniczne serwisy, ale wisi to nade mną teraz jak ciemna chmura.
    I guess I am back to square one, as they say
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Uprawnienia umieszczania postów