Pokaż wyniki od 1 do 10 z 156

Wątek: Kosmiczny problem z 70-200L I

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar RTSiak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Zakładając że obiektyw był sprawny.

Masz jakieś zdjęcia robione tym obiektywem z numerem seryjnym w exif ? Przed zapakowaniem ? W dniu wysyłki ?

Z ciekawości, kto z tego forum sprawdzał ten obiektyw u kupującego ?
    Nie mam zdjęć z dnia wysyłki... nie mam nawet z +/- tygodnia przed wysyłka, bo w miejsce tego szkła kupiłem inne i to leżało i czekało na nabywce. Najświeższe co mam z tego szkła to 3szt na 70/135/200 które wysyłałem jako sample.

Co to za różnica? Wydaje mi się, że ta osoba odwiedza ten wątek i jeśli będzie chciała to się ujawni ;]

Ten filmik to jest po prostu kpina. Facet naprawdę jest niepoważny. Do mnie go odesłać nie chce, do serwisu też nie (chciałem, żeby wysłał go do mnie, ja bym go sprawdził i jeśli faktycznie coś byłoby nie tak odesłałbym do serwisu) bo nie ma czasu, bo do pracy potrzebny, bo kasy na naprawę nie ma... i najchętniej wydębiłby po prostu odemnie gotówkę na naprawę. Nawet nie pisałem nic o tym, że najpierw będę chciał zobaczyć papier z serwisu potwierdzający usterkę i jej koszt. Pewnie znowu by się zamotał... ehhh

Cytat Zamieszczone przez spr Zobacz posta
    ale w ogóle cokolwiek orzeknie, zdiagnozuje.
    Może "bijecie pianę" a naprawa to koszt 200zł

Tego nikt tak nie określi bez oglądania
    Dokładnie to samo mu ostatnio napisałem. Koszt naprawy jest nieznany i w najgorszym z możliwych przypadków będzie to te 800zł +/-.
    Ostatnio edytowane przez RTSiak ; 24-05-2012 o 15:31

Uprawnienia umieszczania postów