mam pytanie czy sprawdzenie przy pomocy EOS INFO tylko po zapłacie 1,5 USD ?
![]()
mam pytanie czy sprawdzenie przy pomocy EOS INFO tylko po zapłacie 1,5 USD ?
![]()
mysle ze te 160 klapniec to w odpowiednich okolicznosciach przyrody bardzo wazna sprawa no slub w kosciele gosciu patrzy ze ma jeszcze 160 klapniec do 100000-cy i co ceremonia sie zaczyna a tu migawka padła tragedia ja bym tam wolal wiedziec co mnie czeka
Tak mi dawno przeszło, że aż się dziwie, że ktoś odgrzebał ten temat. Chociaż odczyt EOS INFO za 1,5 USD wydał mi się dziwną sprawą.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Witam....chciałem ostatnio sprawdzic w moim 50d jaki mam przebieg migawki....zainstalowalem eos info i klaps...program nie wykrywa podlaczonego i wlaczonego aparatu.....probowalem tez sprawdzac w programie Opanda i w exifie nic nie pokazuje...Czy wie ktos jak sprawdzic ten przebieg migawki w moim aparacie? czy zostaje wizyta w serwisie ?![]()
Możesz użyć Magic Lantern - przyda się również do innych celów, bo nawet do zdjęć ma kilka świetnych funkcjonalności.
Możesz użyć EOSMSG, ale ten soft, to była jakaś "lewizna" i nie wiem czy jest jeszcze dostępny.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 09-03-2014 o 11:27
Magic Lantern hmmmm boje sie zaaplikowac to do mojego bodynic sie nie popierdzieli w sofcie?