Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: Sterownik do aparatu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QwiateQ Zobacz posta
    jestem zainteresowany i zamierzam wykonać
    ostatnio bardziej zainteresowałem się elektroniką i programowaniem dlatego będę wdzięczny za możliwość otrzymania powyższych (byłbym ciekaw kodu w celu nauki i schematu również wyłącznie w tym celu)
    Gratuluje!
    czesc..
    schematu nie mam w jakimś normalnym formacie
    http://www.starz.pl/forum_cb/aparat_atmega16.zip
    hasło do pliku podam zainteresowanym na priv..
    w środku jest plik ddb protela - tam chyba jest projekt ze schematem - nie mam aktualnie protela więc sprawdzić nie mogę, są 2 płytki w formacie *.pcb oraz źróbło programu (także gotowy "wsad") do procesora.. wszystko oparte o procesor ATMEGA 16, a program pisany w bascomie

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

QwiateQ
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    schematu nie mam w jakimś normalnym formacie w środku jest plik ddb protela - tam chyba jest projekt ze schematem - nie mam aktualnie protela więc sprawdzić nie mogę
    protela poznaje, odczytałem, w paczce wygląda na to że jest wszystko

, są 2 płytki w formacie *.pcb oraz źróbło programu (także gotowy "wsad") do procesora.. wszystko oparte o procesor ATMEGA 16, a program pisany w bascomie
    Dzięki wielkie za paczkę. Mam programator, a widziałem że zrobiłeś wyjście "Kanada" (chyba się tak nazywa) do aktualizacji, co bardzo cieszy i ułatwia.

Sporo się napracowałeś przy pisaniu kodu. Szacun

Będę walczył, póki co nieco brakuje w zapleczu technicznym, ale zdecydowanie wykonam ten sterownik.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów