Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: sigma 30 1.4 , proszę o opinie

Mieszany widok

Domyślnie Odp: sigma 30 1.4 , proszę o opinie

No niestety tak to jest jak się na szybko testuje, na bliskie dystanse sprawowało się szkło idealnie, natomiast na dalsze ponad 80% zdjęć do kosza jedynie się nadaje

Tzn. będziesz wysyłał szkło jeszcze raz do serwisu ? Ciekawi mnie w jaki sposób taka operacja u nich przebiega skoro obiektyw nie radzi sobie teraz na dalsze dystanse , więc co nie sprawdzają tego ? Nie , no ja nic nie rozumiem Quo Vadis Sigmo ???

Cytat Zamieszczone przez darek500 Zobacz posta
    Tzn. będziesz wysyłał szkło jeszcze raz do serwisu ? Ciekawi mnie w jaki sposób taka operacja u nich przebiega skoro obiektyw nie radzi sobie teraz na dalsze dystanse , więc co nie sprawdzają tego ? Nie , no ja nic nie rozumiem Quo Vadis Sigmo ???
    Wysłałem szkło dzisiaj po raz pierwszy do serwisu ( dostrajać będą pod body ).
    W karcie gwarancyjnej znalazłem wzmiankę, że szkło było już raz dostrajane pod jakieś starsze body więc to norma, że trzeba zestroić pod swoją puchę teraz
    becekpl - tylko znajdź mi ze stajni canona takie jasne szkiełko używkę za 1300zł Bo ja nic ciekawego nie znalazłem ..

Uprawnienia umieszczania postów