Pokaż wyniki od 1 do 10 z 350

Wątek: [test] TAMRON 24-70 f/2.8 VC USD

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: [test] TAMRON 24-70 f/2.8 VC USD

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Ja nie twierdzę, że jestem jakąś wyrocznią, ale już sporo osób kupiło to szkiełko i jeszcze żaden (przynajmniej mój) klient na pracę AF nie narzekał (czemu się akurat nie dziwię, bo szkiełko ładnie trafia i jest szybkie). Fakt, jest dość drogie, ale pisanie, że jego jakość jest żenująca to daleko idąca przesada popadająca w skrajność.
    Cichy! Ty naprawde masz problemy z czytaniem? Przeczytaj moj post jeszcze raz i wskaz gdzie jest napisane co do jakosci piszac ogolnie, bo tak napisales co do ogolu calego obiektywu, obiektyw jest ladnie zbudowany i jak dla mnie wszelkie opcje/suwaki pierscienie dzialaja nalezycie, ja pisze tylko i wylacznie o AF ktory jest do **** i koniec kropka, a jak ktos sie cieszy ze zdjec ktore w efekcie nie sa do konca ostre to juz jego osobisty wybor. AF w wielu forach jak i poslkich tak i angielskich jest nieprecyzyjny... nie bez powodu co niektorzy pisza ze nikkor 24-70 ma duzo bardziej precyzyjnego AF i szybszego, porownanie mam bo mialem wczesniej dwa dobre jak dla mnie obiektywy, i byly duzo leprze jesli chodzi o AF, jedynie AF nic innego Cichy!!!
    Ostatnio edytowane przez galian ; 05-04-2013 o 22:07

Uprawnienia umieszczania postów