A sprawdziłeś czy nowe DPP tego skutecznie nie usuwa?
A sprawdziłeś czy nowe DPP tego skutecznie nie usuwa?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez guziec ; 11-05-2012 o 23:04 Powód: Automerged Doublepost
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
lepsza taka odpowiedź gdzie mimo moich błędów składniowo-logicznych, pytający otrzymał satysfakcjonującą go odpowiedź, niż Twoja :"Zapewne nikt. To nowość na tym forum jest. Zamień na 100 f/2.0 Będzie lepiej.", zasadniczo wskazująca na indolencję osoby potrzebującej pomocy
Z tego co kojarzę, to DPP dodawany do puszki też ma zakładkę dotyczącą korekty aberracji.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Ten obiektyw niestety tak ma. Zdecydowaną poprawę jakości obrazu można uzyskać jedynie zmieniając puszkę na FF a szkło na 135L - zielone i fioletowe zafarby znikają całkowicie![]()
![]()
Ten typ tak ma i nic nie poradzisz focac tak kontrastowe rzeczy. Ja uzywam 85-tki w sporcie na hali i jakos na pelnej dziurze nie zauwazylem takich objawow w takim stopniu. Wiec, albo przestan sobie zawracac glowe *******a, albo zacznij uzywac programow ktore ladnie usuwaja owy feler![]()