Tak jak poprzednicy - info, że formularz został poprawnie zweryfikowany i pieniądze zostaną przelane na wskazane konto.
Właśnie dostałem potwierdzenie. Całe szczęście, już myślałem, że moje zgłoszenie przepadło.
Też mogę się pochwalić pozytywną weryfikacją mojego zgłoszenia :smile:
Wniosek jest taki, że weryfikacja jest rozwleczona w czasie. Jeśli ktoś do tej pory nie dostał potwierdzenia nie oznacza to, że jest bez szans. Ale nie dało się tego zrobić za jednym zamachem?
Od pierwszego listopada jest kolejny konkurs. To chyba zawsze jakaś opcja by parę złotych zaoszczędzić.
Wiecie jak to jest z wzięciem body na firmę i potem z takim "konkursem". Firma pisze, że wtedy rozliczenie podatku leży po naszej stronie,
a mi się za bardzo nie uśmiecha płacić 18% podatku od "wygranej".
Regulamin pkt 8.
Podpinam się pod pytanie kolegi
Od razu też pytam, brał ktoś udział w tym "konkursie" do 20 stycznia? Raczej każdy dostaje? Chcę kupić 7d, ale nie wiem czy mam się śpieszyć do 20 stycznia, czy może poczekać chwilę na obniżkę cen lub wejście 7d mk2 i też obniżkę ceny 7d... Pozdrawiam!
eos30D+50mm 1.8+18-55
Hmm, coś drgnęło. 7 stycznia kupiłem Canona 7D, teraz dostałem majla o wygranej. W majlu jest link potwierdzający i po kliknięciu podaje się dane osobiste i numer konta. Zobaczymy jak szybko kasa trafi do mnie.
Ehhh szkoda że 6D to nie obejmuje :-(
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2