Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 99

Wątek: Nowa akcja promocyjna - Canon Cash Back 2012

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszr Zobacz posta
    Dostałem od razu.
    Ja także.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

To co robią sprzedawcy przy okazji akcji promocyjnych typu cash back to zwykłe .............. Ceny podnoszone są bez żadnego uzasadnienia mocno w górę, bo przecież klient i tak dostanie zwrot różnicy a "my" przy okazji ekstra zarobimy. Zwracam się z uprzejmą prośbą do Polskich dystrybutorów firm fotograficznych, aby zaprzestali w naszym kraju prowadzenia podobnych akcji, bo to tylko podnosi i tak wysokie już ceny sprzętu. Kultura handlowa naszych biznesmenów jest póki co jeszcze na żenującym niskim poziomie, i to co niby ma służyć klientowi oraz poprawie wizerunku firmy odnosi zupełnie odwrotny efekt... Wielki szacunek dla sprzedawców którzy odcinają się od takich nieuczciwych praktyk... pozdrawiam Paweł Dutka
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 31-05-2012 o 17:20

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    Ceny podnoszone są bez żadnego uzasadnienia
    To ja pokaże takie coś:
    Kurs USD/PLN za ostatni miesiąc

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viqy Zobacz posta
    To ja pokaże takie coś:
    ...........
    Nono. Po prostu pomagamy wyjść wielkiemu bratu z kryzysu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Nono. Po prostu pomagamy wyjść wielkiemu bratu z kryzysu
    przecież olimpiada się zbliża, a koszty spore na reklamę i sponsoring potrzebne. to tak gwoli żartu.
    Mój Canon zwraca wszystkim, którzy zakupili dany produkt. Warunek jednak jest taki, że nie można kupić u pierwszego lepszego sprzedawcy. Do regulaminu dołączona jest lista sklepów których paragony są respektowane ( a raczej były respektowane; bo dziś zgodnie z regulamienem kończy się akcja)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaroz Zobacz posta
    ........... Warunek jednak jest taki, że nie można kupić u pierwszego lepszego sprzedawcy. Do regulaminu dołączona jest lista sklepów których paragony są respektowane ( a raczej były respektowane; bo dziś zgodnie z regulamienem kończy się akcja)
    Wg regulaminu zgłoszenia można dokonać do dnia 31.07.2012. Listy sklepów nie dojrzałem
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 05-06-2012 o 22:43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Wg regulaminu zgłoszenia można dokonać do dnia 31.07.2012. Listy sklepów nie dojrzałem
    Sorry, "mój Canon" to nie Canon Polska! Zapomniałem dodać i w Polsce trwa jeszcze ale nie każdemu dają, tu dają każdemu ale już koniec dziś. Może na olimpiadę będzie jakaś nowa/ lepsza promocja?

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Zapomniałem dodać i w Polsce trwa jeszcze ale nie każdemu dają
    Tutaj dadzą temu, kto wyśle jak najwięcej smsów. Temu, kto odda im jeszcze więcej kasy. Nie dość, że ceny są chore, przesadzone i za wysokie jak na możliwości większości szkieł, to oni sobie piłeczkę odbijają. Bezczelność nic więcej

Cytat Zamieszczone przez Canon_Board Zobacz posta
    Specjalnie dla forumowiczów
    Specjalnie dla forumowiczów? Kiedy konkurs tak naprawdę dotyczy każdego, gdyż w większości sklepów takie cuda podają. Niech moderator chociaż tytuł tego wątku zmieni.

Cytat Zamieszczone przez Canon_Board Zobacz posta
    W prawdzie oficjalnie nazywa się to konkursem, ale tylko aby mieć pewność zgodności z naszym pokręconym prawem i przepisami podatkowymi.
    Oj, canon, canon co ty chcesz od tych biednych ludzi, nie zatankowaliśmy ci już wystarczająco kasy w kieszonki?
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

Warunek jednak jest taki, że nie można kupić u pierwszego lepszego sprzedawcy.
    W samym Dublinie po ostrej selekcji 'wytypowano' 20 sklepow , fakt nie mam tam targu rybnego :-P
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Redakcja forum

Domyślnie

Mamy informację, że Canon Polska przedłuża akcję konkurscanon.pl. Wkrótce mają zostać wprowadzone stosowne zmiany na stronie www.konkurscanon.pl uwzględniające przedłużenie promocji.

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów