To co robią sprzedawcy przy okazji akcji promocyjnych typu cash back to zwykłe .............. Ceny podnoszone są bez żadnego uzasadnienia mocno w górę, bo przecież klient i tak dostanie zwrot różnicy a "my" przy okazji ekstra zarobimy. Zwracam się z uprzejmą prośbą do Polskich dystrybutorów firm fotograficznych, aby zaprzestali w naszym kraju prowadzenia podobnych akcji, bo to tylko podnosi i tak wysokie już ceny sprzętu. Kultura handlowa naszych biznesmenów jest póki co jeszcze na żenującym niskim poziomie, i to co niby ma służyć klientowi oraz poprawie wizerunku firmy odnosi zupełnie odwrotny efekt... Wielki szacunek dla sprzedawców którzy odcinają się od takich nieuczciwych praktyk... pozdrawiam Paweł Dutka
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 31-05-2012 o 17:20
To ja pokaże takie coś:
Kurs USD/PLN za ostatni miesiąc
przecież olimpiada się zbliża, a koszty spore na reklamę i sponsoring potrzebne. to tak gwoli żartu.
Mój Canon zwraca wszystkim, którzy zakupili dany produkt. Warunek jednak jest taki, że nie można kupić u pierwszego lepszego sprzedawcy. Do regulaminu dołączona jest lista sklepów których paragony są respektowane ( a raczej były respektowane; bo dziś zgodnie z regulamienem kończy się akcja)
Wg regulaminu zgłoszenia można dokonać do dnia 31.07.2012. Listy sklepów nie dojrzałem![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 05-06-2012 o 22:43
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Tutaj dadzą temu, kto wyśle jak najwięcej smsów. Temu, kto odda im jeszcze więcej kasy. Nie dość, że ceny są chore, przesadzone i za wysokie jak na możliwości większości szkieł, to oni sobie piłeczkę odbijają. Bezczelność nic więcej
Specjalnie dla forumowiczów? Kiedy konkurs tak naprawdę dotyczy każdego, gdyż w większości sklepów takie cuda podają. Niech moderator chociaż tytuł tego wątku zmieni.
Oj, canon, canon co ty chcesz od tych biednych ludzi, nie zatankowaliśmy ci już wystarczająco kasy w kieszonki?
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Mamy informację, że Canon Polska przedłuża akcję konkurscanon.pl. Wkrótce mają zostać wprowadzone stosowne zmiany na stronie www.konkurscanon.pl uwzględniające przedłużenie promocji.