Jak widać na wykresach na pocz. stycznia waluty stały jeszcze wyżej niż obecnie... a ceny się trzymały w miejscu na poziomie dużo niższym niż teraz... wiem, bo regularnie oglądałem.
Jak widać na wykresach na pocz. stycznia waluty stały jeszcze wyżej niż obecnie... a ceny się trzymały w miejscu na poziomie dużo niższym niż teraz... wiem, bo regularnie oglądałem.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Sprocket73, niby masz rację ale bez analizy jen/dolar dolar/euro i pln oraz porównania cen hurtowych rok do roku, nie można nic jednoznacznie powiedzieć. Poza tym w FJ mogli mieć złogi magazynowe i jak ściągnęli nowe partie w nowych jenowych cenach, to po przeliczeniu wyszło jak wyszło i jest widoczne.
Dziwne, wysłałem już 2 zgłoszenia i nie dostałem potwierdzenia mailowego...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Też mi konkurs jak wczoraj w FJ widziałem 70-200 za prawie 10 tysi a nikkor 2 tyś. tańszy. W cenach już jest ten konkurs w canonie. Czyli ściema na maxa
a jak to jest z zakupem na allegro? oczywiście piszę o sprzęcie nowym, z gwarancją i paragonem, kupionym w Polsce od firmy prowadzącej sprzedaż na allegro? czy takie zakupy biorą udział w "konkursiku"? moim zdaniem regulamin mówi o koniecznosci posiadania dowodu zakupu i kodu EAN. Tak więc np. 70-200 f/4 IS można kupić za +/- 4100 i od tego 450PLN ?
dostaliście potwierdzenia udziału w konkursie ? bo ja żadnego...
O obiektywach wiem prawie wszystko