Coś mi się wydaje, że Marka lub Dystrybutor kupiła/kupił sobie forum... i teraz takie CashBacki będą na porządku dziennym.... Marka spada na psy... z wysoka...
gg: 6096145
Paczając na to co jest w konkursie, to raczej 50 białasów do zwrotu 900 PLN nie sprzedadzą. Więc jak ktoś kupi to wygrana prawie pewna. Nic tylko kupować. :P
W grupie B jest 650 nagród. Też powinno wystarczyć dla wszystkich chętnych.
Jedyne istotne kryterium w tym konkursie to data zgłoszenia, a drugiej kolejności - data zakupu sprzętu. Pytanie konkursowe jest raczej elementem symbolicznym. A biorąc pod uwagę ilość nagród, to cała zabawa rzeczywiście wygląda jak cashback zmodyfikowany przez komisję "Przyjazne Państwo"... W porównaniu z akcjami, które były poprzednio, formalności przybyło, a pewność przerodziła się w dość duże, ale tylko prawdopodobieństwo...
5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8
A widzieliście ostatnio ceny sprzętu foto, np. w FJ ?
Przed miesiącem 70-300 IS był po 1818, a teraz 1999, a za 70-200 chcą 9673... chyba sobie ten cały keszbek już wliczyli w ceny![]()
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Jak widać na wykresach na pocz. stycznia waluty stały jeszcze wyżej niż obecnie... a ceny się trzymały w miejscu na poziomie dużo niższym niż teraz... wiem, bo regularnie oglądałem.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Sprocket73, niby masz rację ale bez analizy jen/dolar dolar/euro i pln oraz porównania cen hurtowych rok do roku, nie można nic jednoznacznie powiedzieć. Poza tym w FJ mogli mieć złogi magazynowe i jak ściągnęli nowe partie w nowych jenowych cenach, to po przeliczeniu wyszło jak wyszło i jest widoczne.