Cytat Zamieszczone przez Tequil
Jesli chcesz miec aparat na lata do bierz 20D i na pewno! bedziesz usatysfakcjonowany !
Tak właśnie sobie myślę, 10D niby wycofują. Tylko nie wiem, czy to właśnie nie jest onanizm sprzętowy :wink:

20D jest tańsze niz 10D Cena u handlarza bedzie sie wachac w granicach 5500-5900zł W sobote poznam konkretna cene

w sobotę ??? to może ja nie powinienem tego kupować w USA? To chyba jakiś bajer... :wink:
Chętnie też poznam cenę, bo na tym poziomie, o którym mówisz, to kupuję od razu
O kurczę, czuję że racjolnalne podejście zanika...

[ Dodano: 31-08-2004 ]
Cytat Zamieszczone przez Vitez
Ja to wszystkim niezdecydowanym radze mniej wiecej tak:

- nie masz zadnego dSLR (a masz kompakt cyfrowy albo zadnego) - wstrzymaj sie i kup 20D... ALE - NIE KUPUJ 20D tuz po wejsciu na rynek... a jakies 2 mies pozniej - cena bedzie taka jak 10D
Vitez, dzięki...
problem polega na tym, że ja sie noszę z zamiarem kupna aparatu już tak ze trzeci miesiąc... Nigdy nie lubie robić nic na łapu capu i długo się dowiadywałem o 10D. Tylko, że jak już miałem go mieć za tydzień, po takim czekaniu i chuchaniu, to Ty mi mówisz kup 20D za dwa miechy.... ja się chyba nerwicy nabawię

Ale generalnie też tak czuję jak piszesz - 20d wydaje się być inwestycją na lata. Jak patrzę na wasze kolekcje szkieł, to myślę, co by mi żona zrobiła, gdybym jej powiedzał, że wydam taką kasę hihi Na pewno nie uzbieram szybko na jakieś fajne, to już chyba wolę mieć cudo body, i nie martić się tym tematem więcej a skupić na obiektywach.