Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Forumowicz oszust

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GhostRider Zobacz posta
    Negatywa nie można wystawić od razu. Jakoś to jest zrobione, że najpierw musi być spór, itp. itd.
    Możesz wystawić negatywa kiedy chcesz, niezależnie od sporu.

Cytat Zamieszczone przez GhostRider Zobacz posta
    Poza tym negatyw kończy transakcję a ja wolałbym najpierw wyjaśnić a później wystawiać jakikolwiek komentarz
    Negatyw niczego nie kończy. Transakcja i tak już zakończyła się w momencie przekazania pieniędzy i towaru między stronami. Teraz możesz jedynie reklamować towar nabyty w wyniku zakończonej już transakcji.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Mam taką sigmę i działa z 5d2 i 5d3, ale ma front focus.
    Sprawdź czy podczas zoomowania coś nie szeleści. Może być zerwana taśma flex.

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Negatyw niczego nie kończy. Transakcja i tak już zakończyła się w momencie przekazania pieniędzy i towaru między stronami. Teraz możesz jedynie reklamować towar nabyty w wyniku zakończonej już transakcji.
    No widzisz - a dla mnie transakcja się kończy jak - przy zakupie na odległość - otrzymam towar, który jest zgodny z opisem

A co do uszkodzenia to może i taśma, ale raczej nic niepokojącego nie słychać. Praca raczej jest OK. Jedynie po przełączeniu na MF pierścień ostrości kręci się bez absolutnie żadnego oporu. Może ta sigma tak ma - nie wiem.

A poinformować muszę, że pomimo zapewnienia o zwrocie kwoty na konto, na razie nic się nie dzieje

Jestem cierpliwy i czekam na przelew da piątku, później będzie już ostrzej
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Coś już napisał
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To ja byłem pierwszym licytującym, zrezygnowałem ze względu na niezgodność opisu z aukcji z przedmiotem;
    przy okazji jak tylko napisałem o wycofaniu się z transakcji kontakt z panem Tomaszem Fijałkowskim urwał się. Mam nadzieję, że jednak dogadacie się, nie sądzę, aby osoba aktywnie działająca w branży ślubnej, której wszystkie dane są ogólnie dostępne w necie, sprzedawała zepsuty obiektyw koledze z forum, nie licząc się z konsekwencjami.

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Sprawa jest obecnie rozwiązana.

Na wskutek tego wątku sprzedający zwrócił mi kwotę za obiektyw.

Napisał mi, iż miał poważne problemy zdrowotne i osobiste.

A co do obiektywu - to jak pisałem - zapakowany był wzorowo, a jednak AF nie działał na jakimkolwiek aparacie. Poza tym - pierścień ostrości pracował jakoś "dziwnie"

Mam mieszane uczucia co do tej osoby, ale w moim przypadku skończyło się dobrze.
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

W związku z tym że sytuacja została rozwiązana po myśli autora wątek zamykam..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów