Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bob_ Zobacz posta
    Litość litością ale wygodne to to nie jest. Grzebanie po kieszeniach za dwu- lub pięciozłotówką, trzymając aparat w rękach, żeby sobie szybkozłączkę odkręcić?
    Pytanie tylko - po co? To nie obiektyw, że na jednym wypadzie zmieniasz kilka razy. Płytka od Triopo jest stosunkowo płaska, nie przeszkadza w użytkowaniu (wkładaniu/wyjmowaniu z torby). Jedyny powód jej odkręcania jaki jestem sobie w stanie wyobrazić to potrzeba podłączenia gripa.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jedyny powód jej odkręcania jaki jestem sobie w stanie wyobrazić to potrzeba podłączenia gripa.
    Drugi, to mimo wszystko przeszkadza w małym plecaku np. Flipside300.
    Mam większe Triopo niż kolega Bangi, więc może jest różnica. Do dokręcania płytki używam: monet, klucza od skrzynki na listy, klucza od blokady skrzyni biegów w samochodzie, znalezionego pod nogami drewienka, kapsla od butelki, aluminiowej puszki po napojach, okucia od sznurówki, klamerki paska, etc. etc. Możliwości jest na tyle wiele, że nie trzeba nosić śrubokrętów.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów