Strona 78 z 119 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Dopiero zaczyna Awatar foto-oko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Mam Manfrotto 055 od ok. 8 lat i jest to statyw niezniszczalny. Zaluje tylko, ze nie moglem kupic ten model z mozliwoscia poziomego mocowania glowicy - to bardzo przydatna funkcja. Statyw ma jedna powazna wade: trzeba uwazac, aby nie przyciac sobie palcow przy luzowaniu blokad nog.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-oko Zobacz posta
    Mam Manfrotto 055
    Manfrotto 055 PROB ma taką możliwość i jest od dawna w sprzedaży oraz jest nowa wersja chyba 055 XPROB.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    W czym problem wymienić ?
    Ostatnio edytowane przez retter ; 05-01-2011 o 20:55 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Manfrotto 055 PROB ma taką możliwość i jest od dawna
    Potwierdzam :razz:.

Domyślnie

Witam serdecznie. Poszukuję statywu w budżecie ok 400zł Problem w tym, że ciężko cokolwiek sensownego znaleźć w tej cenie przy moim wzroście: 194cm Czy jedyne statywy na jakie mogę sobie pozwolić to GP yh324 i sherpa np 450 jest jeszcze slik 700dx ale drogi jak cholera. Jeśli znacie jakieś alternatywy to proszę o pomoc. Na chwile obecną brał bym gp yh324 + głowice phottix KB-1

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Witam.
    Może jest ktoś na forum kto używa GITZO 1541 Traveler? Oczytałem się o nim kupe wiadomosci i zastanawiam się czy naprawdę jest mało stabilny?
    jestem mocno napalony na ten statyw,niby niedawno kupiłem 190xprob+498rc2 ale to nadal jest klamot przy dłuzszych wedrowkach,a przy wyjazdach pociagiem np dodatkowy bagaz ktory nie wejdzie do walizki a 1541T ma idealne wymiary i wage i wejdzie do walizki
    EOS + L i kupa gratów ...

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrMoni Zobacz posta
    Witam serdecznie. Poszukuję statywu w budżecie ok 400zł Problem w tym, że ciężko cokolwiek sensownego znaleźć w tej cenie przy moim wzroście: 194cm Czy jedyne statywy na jakie mogę sobie pozwolić to GP yh324 i sherpa np 450 jest jeszcze slik 700dx ale drogi jak cholera. Jeśli znacie jakieś alternatywy to proszę o pomoc. Na chwile obecną brał bym gp yh324 + głowice phottix KB-1
    Chcesz tanio czy dobrze?
    Po za tym wystarczy przeczytać wstecz wątek 10 ,20, więcej ston.

Głowica + body aż do wizjera to orientacjaok 10-15cm więc szukaj coś w granicach 180cm, nie stety z kolumną centralną.

GP odpuść sobie, jest jeszcze berno.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

jest jeszcze berno.
    W Szwajcarii.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Zawsze mi się to mylę, oczywiście chodzi o benro

Domyślnie

Chcesz tanio czy dobrze?
    Po za tym wystarczy przeczytać wstecz wątek 10 ,20, więcej ston.

Głowica + body aż do wizjera to orientacjaok 10-15cm więc szukaj coś w granicach 180cm, nie stety z kolumną centralną.

GP odpuść sobie, jest jeszcze berno.
    Wiem jakiego statywu mam szukać. Zgodzę się z tobą, że statyw na 180cm jeśli chodzi o kwotę 400zł, to chyba nie tak mało jak za statyw dla amatora do tego studenta który w lotka nie wygrał. Napisałem tu, bo nie znam modeli które spełniały by wymagania zwłaszcza jeżeli chodzi o wzrost prócz tego co napisałem. Niestety prob z głowicą to 650zł a takiej kwoty na trójnóg który będę używał raz na jakiś czas nie przeznaczę. Benro niestety z tych które mieszczą się w cenie mają ok 160cm a to stanowczo za mało. Może ktoś zna jakieś alternatywy oprócz tego co napisałem czyli sherpy GP i tego slika I co jest złego w GP ponoć jak się samemu wszystko dokręci to jest ok... ale to tylko ponoć

Początki nałogu Awatar KUBAwo
    Miasto
    W-WA

Domyślnie

Nogi GP są bardzo ok jak za te pieniądze ale głowic nie polecam. A z głowic może obejrzyj coś z tańszych manfrotto np. 496rc2 lub właśnie benro...

Strona 78 z 119 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów