Pokaż wyniki od 521 do 530 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

MF 055 cx niziutki? Ma przecież max 175cm, a ten Sherpa 167cm...
    Jesli chodzi o nogi to zalezy mi tez nna funkcji szybkiego przestawiania kolumny z pionu do poziomu... Szczerze mówiąc jestem zaskoczony Twoimi negatywnymi opiniami o Manfrotto...

Ad Głowic to mam metlik jeszcze większy. Jedni podpowiadaja,że 498 to światna głowica, a i płytka RC2 jest OK, a tu takie komentarze... Kurcze szkoda, że nie mam tego gdzieś u mniie porównać... Czyżby potrzebna wizyta w "większym mieście"...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez darek24111 Zobacz posta
    MF 055 cx niziutki? Ma przecież max 175cm, a ten Sherpa 167cm...
    Jesli chodzi o nogi to zalezy mi tez nna funkcji szybkiego przestawiania kolumny z pionu do poziomu... Szczerze mówiąc jestem zaskoczony Twoimi negatywnymi opiniami o Manfrotto...

Ad Głowic to mam metlik jeszcze większy. Jedni podpowiadaja,że 498 to światna głowica, a i płytka RC2 jest OK, a tu takie komentarze... Kurcze szkoda, że nie mam tego gdzieś u mniie porównać... Czyżby potrzebna wizyta w "większym mieście"...
    Hmmm, to może nogi MF a głowice Benro (tylko którą, czy może ktoś po krótce wyjaśnić czym sie różnią i które brać pod uwagę?)
    Mój sprzęt to C 5dII + C17-40 + C 70-200...

A czy ktos porównywał te Benro z nowa serią MF 498 RC2?
    Ostatnio edytowane przez darek24111 ; 28-06-2010 o 13:19 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów