Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja bym proponował przynajmniej Velbona Sherpe, choćby najniższy model. Przy tele takie tanie statywy już wariują.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał
    Miasto
    Nowa Ruda / Tunbridge Wells

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Ja bym proponował przynajmniej Velbona Sherpe, choćby najniższy model. Przy tele takie tanie statywy już wariują.
    Jak wariują??
    A statyw valbon tani nie jest i nie chciałbym przeznaczyć wiele na statyw, tak jak zaznaczyłem to na początku postu.

Aha napiszcie jakie cechy stywów powinno się wziąść pod uwagę przy zakupie, tylko nie piszcie, żę ten i ten bo dobry i kropka, chciałbym po prostu wiedzieć, "dlaczego".

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newday Zobacz posta
    Jak wariują??
    A statyw valbon tani nie jest i nie chciałbym przeznaczyć wiele na statyw, tak jak zaznaczyłem to na początku postu.
    Trzęsą się. Głowica nie trzyma aparatu i opada.

Aha napiszcie jakie cechy stywów powinno się wziąść pod uwagę przy zakupie, tylko nie piszcie, żę ten i ten bo dobry i kropka, chciałbym po prostu wiedzieć, "dlaczego".
    Stabilność i wagę. Sherpa jest akurat lekka w porównaniu z Manfrotto, ale też nie tak stabilna. Dla mnie to był złoty środek.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów