Ostatnio edytowane przez retter ; 05-01-2011 o 20:55 Powód: Automerged Doublepost
Witam serdecznie. Poszukuję statywu w budżecie ok 400zł Problem w tym, że ciężko cokolwiek sensownego znaleźć w tej cenie przy moim wzroście: 194cm Czy jedyne statywy na jakie mogę sobie pozwolić to GP yh324 i sherpa np 450 jest jeszcze slik 700dx ale drogi jak cholera. Jeśli znacie jakieś alternatywy to proszę o pomoc. Na chwile obecną brał bym gp yh324 + głowice phottix KB-1
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wiem jakiego statywu mam szukać. Zgodzę się z tobą, że statyw na 180cm jeśli chodzi o kwotę 400zł, to chyba nie tak mało jak za statyw dla amatora do tego studenta który w lotka nie wygrał. Napisałem tu, bo nie znam modeli które spełniały by wymagania zwłaszcza jeżeli chodzi o wzrost prócz tego co napisałem. Niestety prob z głowicą to 650zł a takiej kwoty na trójnóg który będę używał raz na jakiś czas nie przeznaczę. Benro niestety z tych które mieszczą się w cenie mają ok 160cm a to stanowczo za mało. Może ktoś zna jakieś alternatywy oprócz tego co napisałem czyli sherpy GP i tego slika I co jest złego w GP ponoć jak się samemu wszystko dokręci to jest ok... ale to tylko ponoć![]()
Nogi GP są bardzo ok jak za te pieniądze ale głowic nie polecam. A z głowic może obejrzyj coś z tańszych manfrotto np. 496rc2 lub właśnie benro...