Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1181

Wątek: Jaki statyw

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Może i było, ale ciężko mi się przebić przez to wszystko. Potrzebuje statywu do 600zł - do tej pory zużyłem już Velbona 600R i Slika 330DX, więc może czas na coś z troszeczkę wyższej półki.
    W ostatnim foto porównanie bodajże Benro vs Slik vs Triopo. Wygrał właśnie ostatni czy jest to sprzęt godny polecenia czy iść nie jako w 'klasykę' i firmy jak Manfrotto, albo coś Triopo czu Sirui?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aha - jeszcze dodam tyle, że 600zł to bardzo orientacyjna granica - jeśli będzie coś naprawdę godnego uwagi to jestem w stanie przełknąć parę stówek więcej.
    Poza tym może warto dołożyć do karbonowych Sirui albo Triopo?
    Ostatnio edytowane przez egpaulus ; 21-07-2011 o 12:19 Powód: Automerged Doublepost

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egpaulus Zobacz posta
    W ostatnim foto porównanie bodajże Benro vs Slik vs Triopo. Wygrał właśnie ostatni czy jest to sprzęt godny polecenia czy iść nie jako w 'klasykę' i firmy jak Manfrotto, albo coś Triopo czu Sirui?
    Jaki Benro, jaki Slik, jakie Triopo? Jakie były kryteria porównania? Cena, wytrzymałość, waga? Takie ogólne hasła "wygrała marka XXX" nic nie mówią.

Ja wybrałem Triopo, bo za podobne pieniądze mogłem mieć nogi alu + nogi z włókien węglowych + głowicę B-3, a w przypadku Benro na same nogi carbonowe by nie wystarczyło.
    Nie wiem czy jest jakaś różnica w jakości, oba produkty to w końcu "chińczyki".
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egpaulus Zobacz posta
    Może i było, ale ciężko mi się przebić przez to wszystko. Potrzebuje statywu do 600zł - do tej pory zużyłem już Velbona 600R i Slika 330DX, więc może czas na coś z troszeczkę wyższej półki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jakie oczekiwania? Bo tak to nie można nić doradzić.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów