Na tych ślubach to się strasznie muszą wiercić.
Na tych ślubach to się strasznie muszą wiercić.
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
jak myslicie?
CANON EOS-1 Ds MARK III body przebieg 9000 zdjęć (3045151173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to chyba jakis bajer nie?
hahano tak ;]
nieno tak tylko sobie luzno przegladam oferty na allegro w sobotni wieczor z piwkiem w reku
a tak na marginesie.. jak to jest z uszczelnieniami w 5DIII? jest w pelni uszczelniony, czy tylko czesciowo? (jak np. 5DII)
orientuje sie ktos? bo wlasciwie nigdzie jednoznacznie nie jest to opisane.
Przecież napisał, że pierwsza migawka![]()
Masz rację.Sprzedający opisał aukcję tak: " Aparat w idealnym stanie - jak nowy
I MIGAWKA", że czytając zakodowałem: aparat i migawka w idealnym stanie zamiast aparat w idealnym stanie pierwsza migawka.
Swoją drogą na 6 obecnie oferowanych na allegro 1Ds3 3 mają przebieg migawki kilka lub kilkanaście tys.-dziwi mnie, że tylu użytkowników kupuje taką puszkę żeby zrobić tylko tyle fotek![]()
właśnie spojrzałem na allegro i ceny używek 1DsIII z rozsądnym przebiegiem migawki ( nie więcej niż 100tys) są w cenie nowego 6D :O Nowego 5DmkIII można już dostać poniżej 10kPLN. Ciekawe kiedy moja stara piąteczka padnie ~40tys. przebiegu...
To wygląda prawie jak mój DS, którego sprzedałem w grudniu. Zaświadczenie z Canona z serwisu jest moje na 99%. W zestawie nie było oryginalnego paska tylko neopren. Aparat poszedł do handlarza w Gdańsku. Mój aparat miał na prawdę 8700 klatek, bo wkrótce po tym jak go kupiłem, kupiłem też Leica M9 i głównie nią robiłem. A teraz coś na "nie". Napisałem, ze prawie jak mój, bo myślę, że to jest jakiś wałek. Mój aparat miał pudełko na którym jest numer serii. Myślę, że ktoś stara się zrobić "przebitkę" numerów i sprzedać złom na moim zaświadczeniu z serwisu. Jak ktoś jest zainteresowany, to poproście sprzedającego o numer serii i pozostałe zdjęcia aparatu. Miał charakterystyczny brak jednej zaślepki. Na obu LCD miał hartowane szkło GLS 1DIII.Zamieszczone przez Sunders
Mogę sie mylić co do próby przewałki, ale nie rozumiem dlaczego znikło pudełko (trudno na nim bez śladu zmienić numer serii). Dla pewności osoba zainteresowana może poprosić sprzedającego o kopię zaświadczenia - jeśli sie nie mylę to jest tam moje imię i nazwisko "Robert Sz....." Mam też dane handlarza i adres. Osoba, która sprzedaje jest też z Gdańska, ale ma inny Nick na Allegro - dziwne. Ja bym nie kupił bez bardzo dokładnego sprawdzenia.
--- Kolejny post ---
Dobra, sprawdziłem - zaświadczenie z Żytniej jest na 100% moje. Oryginał poszedł do handlarza, ale został mi skan.
Pentax K-5 II, Leica M9
FOTO TANIEJ Canon EOS 1Ds Mark III Jak NOWY GWARA (3047274835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten wygląda jak nowy - nie sądzę żeby tak dobrze mógł wyglądać aparat z którąś kolejną migawką
ten z linku wyżej za 9900zł - trochę słabo pokazany, ciężko ocenić