Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Ile płacicie asystentowi za pomoc w sesji?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tu nie ma żadnych tajemnic - po prostu nie będę ułatwiał sprawy konkurencji .
    Może i dziwny kraj ale każdy kto prowadzi firmę wie jaki jest u nas trudny rynek i nie ma co być zbyt wylewnym.
    Ja z fotografii nie żyję więc spekulować mogę do woli ale czasem dziwię się jak niektórzy tutaj opisują ze szczegółami tajniki swojej pracy, a później są narzekania, że ktoś psuje rynek .
    Akurat w Biznesie takim przez duże B wszystko opiera się na współpracy, a Ci którzy chcą wszystko sami zrobić i nikomu nic nie ujawnić za dużo tego rynku nie ugryzą

A żeby nie był to kompletny offtop to wspomnę że ja płaciłem za plener asystentowi 100 zł z tym że to po znajomości było i sporym wkładem tej osoby w postaci operowania światłem

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xsardas Zobacz posta
    Akurat w Biznesie takim przez duże B wszystko opiera się na współpracy, a Ci którzy chcą wszystko sami zrobić i nikomu nic nie ujawnić za dużo tego rynku nie ugryzą
    Ale po co te pouczenia? Czy ja o to proszę? Czy zaglądam do czyjegoś ogródka jak kto co prowadzi. I czy pisałem o tym, że sam chcę wszystko robić . Nawet nie wiesz w jakiej branży pracuję ale wnioski widzę już gotowe.

BTW: akurat w biznesie przez duże B płace to ścisła tajemnica - bardzo często zastrzeżona w kontrakcie - zgadnij dlaczego?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów