Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: ....no to oddałem 20D do serwisu

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

hmm ciekawy post w ciekawym dziale
    imho rownie dobrze moglbys napisac cos takiego:

male zakupy. dzis rano bylem pierwszy raz w sklepie spozywczym "andzia". zazwyczaj tego typu zakupy robie w wiekszym sklepie w centrum miasta, ale z uwgi na fakt ze w miescie musialem byc wczesniej i przebieg dnia roznil sie troche od typowego rozkladu, dlatego tez zaryzykowalem. wszedlem.
    od razu w progu rzucil mi sie w oczy starszy pan ktory przywital mnie bezzebnym usmiechem. na szczescie a moze nieszczescie byl on tylko klientem tego pieknego miejsca zreszta jak pozniej zaobserwowalem wcale sie do mnie nie usmiechal tylko wykrzywial sie z bulu, ktory sprawialy mu odmrozone dlonie dzierzace butelke piwa. budynek dosc stary, z zewnatrz nie zachecajacy, na pierwszy rzut oka widac ze pamieta jeszcze czasy glebokiego prlu. wewnatrz zreszta nie lepiej. stare gabloty, koszmarnie zniszczona podloga z wydeptanymi do bialosci scizekami wokol polek na ktorych posniegowe bloto wygladalo jak rozdeptana kupa niemowlaka. i gdyby nie nmogosc kolorowych opakowan na polkach z knorami, nestlami i innymi takim, czul bym sie jak bym przekraczajac prog sklepu cofnal sie o dobre 20 lat wstecz.
    idac tam mialem zamiar zakupic kefir i jednna butelke wody zywiec zdroj, ale okazalo sie ze mimo tego ze sklep byl niewielki a produktów nie wiele to znalezc w nim cokolwiek bylo niezmiernie trudno. ponadto mialem znacznie utrudnione zadanie gdyz przestrzenie miedzy polkami byly bardzo waskie a przez ramie mialem przewieszona duza lustrzanke canona z dopetym duzym bialym obiektywem ktory nonstop o cos mi sie zawadzal. naszczescie obsluga sklepu okazala sie byc nadwyraz uprzejma i wyrozumiala....

twoj post niczego nie wnosi, niczego nie wyjasnia, jest conajwyzej zabawny i do dzialu dslr ma sie tak samo jak to co napisalem wyzej. czyli nijak :P
    Ostatnio edytowane przez bonk ; 27-01-2006 o 17:09
    ...

Uprawnienia umieszczania postów