Długo sie zatanawiałem czy to zrobic, konczy mi się gwarancja a mam hotpixela przy normalnych czasach i wyższym iso... Zeby potem nie pluc sobie w brodę oddałem.... Zapytałem panią czy mogą mi wyszcyścis matrycę w ramach usługi gwarancyjnej odpowiedziała że " nie ma problemu, oczywiście" :-)
Może wgrają mi nowy soft...
Moje wrazenia sa pozytywne, tzn narazie...
Obsługują dwie panie, mnie się wylosowała siędząca po prawej.
Oczywiście przezornie przybyłem zaopatrzonyw oryginalne pudełko, dowód zakupu, nawet obiektywu i gripa nie zdjałem.
Troche się przeraziłem jak pani zabrała sie do rozbebeszania body ze wszystkiego... mimo ze aparat ne będzie rozkrecany wyjela wszystko co się da, grip odkrecony, pasek zdjęty, (dekielka nie miałem ale pani odpowiedziała ze deklielek tez by mi oddała), karta wyjęta. A robiła to w sposób który wywołał moje przerazenie, az chciałem jej wyszarpnąć body :-) To ja je piescze, czule dotykam...Ale ok, nie obcyndala się ma wyczucie, ja robie to z wiekszym pietyzmemZ tego wszystkiego wzieli body bez klapki od akumulatora bo zostala w gripipe, ale poradzą sobie pewnie.
W kazdym razie pani była mila i na moje próby tłumaczenia ze to jeden pixelek ale denerwujący i koniec gwarancji odpowiadała ze spoko zrobia bez kłopotu.
Ciekawe ile to potrwa.
Pozdrawiam