Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Canon EOS 60D + Tele Sigma = Fotoradar

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Mniej więcej tak samo jak silne emocje, brak snu, mucha w samochodzie, palenie papierosów, czy denerwująca osoba jako pasażer.
    zgoda. niestety z tej listy tylko komorke da sie pojedynczym zdjeciem wylapac.

inna kwestia, ze jak obserwuje sytuacje na drogach na codzien, to osoby gadajace przez komorke sa az nazbyt czesto przyczyna utrudnien. nie wypadkow, ale stwarzanie niebezpiecznych sytuacji...

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A co do pasów - znam dwie osoby które żyją dzięki temu że miały niezapięte pasy. Dwa różne poważne wypadki - jeden tylko lekkie poparzenia, zamiast całospalenia, na siedzeniu drugiego zaparkowała barierka - prawie jak u Kubicy :
    nie chce mi sie wdawac w dyskusje ideologiczne, wiem tylko, ze w NL ustawodawstwem dotyczacym zdrowia i transportu trzepia ubezpieczalnie (czyt. banki). i tutaj pasy sa obowiazkowe. a potomkowie kupcow nie maja sklonnosci do ideologizowania, oni sa do bolu racjonalni i decyzje podejmuja wedlug rachunku zyskow i strat. najwyrazniej wyszlo, ze mniejsze wydatki maja przy zapietych pasach...

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Mnie pasy dwa razy uratowały nie tylko życie, ale i zdrowie, więc mamy remis... EOT
    moze wrocmy do standardowego rozumienia statystyki i jej stosowania przy wiekszych probkach mnie ostatnio wypadla moneta 3x pod rzad reszka, ale nie bede sie upieral, ze z tego wynika jednostronnosc monety
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 09-05-2012 o 09:40
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów