[QUOTE=shutter;1070297]dosyć znana uczelnia na prawach uczelni państwowej./QUOTE]
Znaczy się - Lublin?
[QUOTE=shutter;1070297]dosyć znana uczelnia na prawach uczelni państwowej./QUOTE]
Znaczy się - Lublin?
EOS - conditio sine Kwanon...
Rzeszow? Hmmm...Lubilin to nie bardzo malopolska;P Mimo wszytsko;P
Tak, Bahrd ma rację - to jest Lublin.
Tornvald: Lublin to też Małopolska, zajrzyj do choćby do wikipedii. Celowo jeszcze podkreślałem, że chodzi tu o historyczny obszar Małopolski, a nie dzisiejszy administracyjny.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No to miasto jest już znane, zostało tylko do odgadnięcia, gdzie ta rzeźba jest w sensie budowli.
Ostatnio edytowane przez shutter ; 23-04-2012 o 17:49 Powód: Automerged Doublepost
Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.
Hehe..wiesz biorac pod uwagę podpowiedz o uczelniach to mysle,ze Twoja odpowiedz jest prawidlowa:P Tylko,ze nazywanie Lublina jako miastem z malopolski;P Kiedyś chyba był pod zaborem austryjackim ale mimo wszystko;P
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
Powiem tak jestem z tamtych stron, w Lublinie mieszkałem 3 lata i ludzie tych stron nie czuja jakby to byla Malopolska;p Historycznie moze i tak...
Czy ten budynek znajduje sie przy Krakowskim Przedmiesciu?
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20071116004144
Więc "Ja taki jak i pani matka!"![]()
Haha...ale ja sie nie kloce, kiedys pewnie tak bylo ale jak mowie ja jestem.stamtad i w zyciu bym nie pomyslal jako o Lublinie jako o malopolskim miesicie.
Czy to Kosciol pod wezwaniem.Ducha Sw?
Bo ja też tylko podtrzymuję rozmowę - nie byłem tam dotąd.
A ja nie mam pojęcia gdzie to moze byc...od poczatku kojarzy mi.sie to foto ale nie jestem w stanie...