Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
W takim razie wychodzi niezle Ciekawe jakie bylyby wyniki mojego wolania ale mam wrazenie,ze filmy sprzed kilku lat wolane w pierwszym lepszym labie sa w lepszym stanie niz te swieze z wczoraj:/ Co prawda ICE sobie z tym radzi ale... Poza tym cena wolania w C41 120stki to chyba 12zl! Nie wiem dlaczego...I jaka roznice im to robi. Chetnie poczytam tutorial moze za jakis czas skusze sie na litrowy kit na probe
Różnica w powierzchni filmu 120 i 135 jest pomijalnie mała, co pozwala założyć, że wywołanie jednego i drugiego zużywa tyle samo chemii, więc różnica w cenie jest nieuzasadniona. Ale prawa rynku są takie a nie inne

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
A co myslicie o tym? http://allegro.pl/kiev-60-plus-biome...333819114.html Ma to jakis sens? Jest to chyba wersja modyfikowana z MLU jednak bez naprawy sie nie obedzie? Z jednej strony to moze lepiej kupic tanszy do przejrzenia i miec przynajmniej pewnosc,ze wszystko jest zrobione.
Jak dla mnie dwie opisane przez sprzedającego wady dyskwalifikują ten egzemplarz. Uszkodzona migawka i przeciek niewiadomego pochodzenia to nie jest coś, co się opłaca naprawiać w aparacie za kilkaset złotych.