Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Warto przejść z 50d na 7d

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Gdybyś powołał się na inną generację matrycy, nie byłoby problemu, ale powołałeś się na argument, który raczej jest kontrargumentem. Samo upakowanie matrycy nie jest tu żadnym wyznacznikiem, bo w 7d jest ono jeszcze większe. Poza tym pojawienie się nowych modeli aparatów, pociąga za sobą lawinę krytyki. Równie dużo było na temat beznadziejności matrycy 7d, a obecnie już zaczyna się krytykowanie matrycy 5dIII, co jest naturalne, zważywszy na psy, jakie wieszano jeszcze nie tak dawno na matrycy 5dII... Ja sam mam 50d i twierdzę, subiektywnie oczywiście, że ma dużo lepszą matrycę niż 350d, którego również posiadam. Zdjęcia są dużo ostrzejsze, niż na trzycyfrowym pradziadku i więcej jestem w stanie wycisnąć z jego rawów. Teraz pytanie, czy faktycznie te aparaty różni taka przepaść, czy jednak może to ja, przez te kilka lat nauczyłem się lepiej radzić sobie z cyfrową lustrzanką?

ps. Teraz 50d ze swoją beznadziejną matrycą jest "qltowe", za to następca 60d na bank będzie "krokiem w tył"... o ile będzie.
    Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 20-04-2012 o 12:37
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Uprawnienia umieszczania postów