Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Numer seryjny Canona 5d

Domyślnie Numer seryjny Canona 5d

Witam.
    Mam zamiar nabyć 5D mkI. Zaglądam czasami na Allegro i chyba tam (choć nie jestem pewien) widziałem info typu: "Numer seryjny aparatu (i tu numer), więc spoza wadliwej serii."
    Czy coś Wam wiadomo na ten temat?
    Czy rzeczywiście istnieje jakaś "wadliwa seria", czy też ja coś źle zrozumiałem?

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

Pierwsze słyszę...
    Chyba,że ktoś miał na myśli aparat z lepszym tylnym LCD który był montowany od któregoś momentu(bodajże od serii 2XXXX)

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów

Domyślnie

A problem odpadającego lustra?

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adawro Zobacz posta
    A problem odpadającego lustra?
    nie dotyczył całej serii 5d mk 1 ?

Coś już napisał
    Miasto
    Olesnica

Domyślnie

raczej komuś się pomyliło z 1d III. Swego czasu, gdy szukałem piątki dla siebie interesowałem się tematem i nigdy na podobne informacje nie natrafiłem..

Domyślnie Odp: Numer seryjny Canona 5d

Odświeże trochę wątek... Ponieważ obecnie szukam 5tki i w większości wypadków numery seryjne zaczynają się od 0,1,2,3 i wiadomo co to oznacza... Ale trafiłem na jedną z numerem seryjnym zaczynającym się od 7 i mającym nie 10 a 8 cyfr... Naklejka z numerem seryjnym jest jasna nie ciemna... Ktoś coś wie na ten temat? Spotkał się z podobnym?

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez KuzynPit Zobacz posta
    Odświeże trochę wątek... Ponieważ obecnie szukam 5tki i w większości wypadków numery seryjne zaczynają się od 0,1,2,3 i wiadomo co to oznacza... Ale trafiłem na jedną z numerem seryjnym zaczynającym się od 7 i mającym nie 10 a 8 cyfr... Naklejka z numerem seryjnym jest jasna nie ciemna... Ktoś coś wie na ten temat? Spotkał się z podobnym?
    http://www.canon-board.info/canon-ds...seryjny-77117/

Odn drugiej części nie wiem. Mój numer rozpoczyna się od 0.

Dzięki ale to że się zaczyna od 0,1,2,3 to wiem co oznacza Mnie chodzi o to czy ktoś wie coś na temat numeru seryjnego zaczynające się od 7.... Tak jakby niestandardowy model?

Uprawnienia umieszczania postów