Kto jest chętny na Canon Hand Strap.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • popmart
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1721

Oczywiście że opłata za przesyłkę dotyczy każdej sztuki .... i to jest właśnie biznes wiele jest takich aukcji dla tych co nie kumają bazy a potem mówią że super tanio kupili tylko zapominają o kosztach przesyłki ..... to lipa choć 20$ to i tak chyba dość tanio? za taki pasek

Komentarz

• hekselman
      Uzależniony
      • 2005
      • 568

Dotyczy pionowego kadru...
      To niezwykle ciekawe spostrzeżenie - nie miałem o tym pojęcia!Może by tak w temacie: "aparat moich marzeń": lustrzanka do podstawowo pionowych kadrów?...A tak serio - nie wiem czy to prawda - oczy mamy rozmieszczone poziomo (ja na pewno) i stąd widzimy świat bardziej w poziomym kadrze.Może to dlatego?...A zresztą - miało być o HandStrapach! Myślę ze należy wykorzystać do maksimum zalety forum: każdy klient w kupie to lepszy klient.Myślę ze możnaby poprosić kolegę który to sprzedaje by przekalkulował i napisał: dla KOLEGÓW z forum - 10 szt po...20 szt po...100szt etc.Bo że ludzie kupią - chyba widać.Zainteresowanym - moge jedną fotą pokazać DLACZEGO.Tylko nie wiem jak wysłac fotę na forum....
      Ostatnio edytowany przez hekselman; 2827.

Komentarz

• pito
        Bywalec
        • 2005
        • 147

Zamieszczone przez marcingreen
        pito - a może ty w ten sposób kupujesz te hand strapy z US, i puszczasz dalej na alledrogo???
        przyznaj się
        zrobiłbyś wtedy w ten sposób przysługę kolegom forumowcom
        kupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia. a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.

jesli chcecie jakies inne fotki tego hand strapa to cykne wedle zyczenia co i jak.
        Ostatnio edytowany przez pito; 3865.

Komentarz

• perlpa
          Początki nałogu
          • 2005
          • 350

Jeśli cena będzie w okolicach 70zł to biorę jedną (1) sztukę. Ktoś się orientuje kiedy będziemy znali szczegóły?
          Ostatnio edytowany przez perlpa; 2567.

Komentarz

• Jurek Plieth
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2087

Zamieszczone przez dentharg
            Gdzieś czytałem doktrynę: "najpierw spróbuj kadr pionowy; 95% fotografów najpierw robi kadr poziomy, w ogóle nie próbując potem pionu."
            A 99% fotografów (albo i sporo więcej) w ogóle nie używa lustrzanki
            http://plieth.com

Komentarz

• Zielony
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 2928

Zamieszczone przez pito
              kupilem kilka sztuk i nadwyzki uplynniam na allegro, zeby mi sie przesylka zwrocila, i to cala filozofia.
              a to co sie nie sprzeda moze byc taniej. tyle, ze bardziej wam sie oplaci wtedy na ebayu, zakladajac ze nie napotkacie zadnych trudnosci po drodze.
              aha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.
              Więc ok.

W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze

BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
              Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
              Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.
              sigpic

Komentarz

• hekselman
                Uzależniony
                • 2005
                • 568

Zamieszczone przez marcingreen
                aha, czyli rozumiemy, że TY nie masz dostępu do wiekszej nieokreślonej ilości tylko poprostu masz kilka sztuk i wiecej nie będzie.
                Więc ok.

W takim razie może ktoś zapyta nikoniarzy czy oni mają też takie paski, bo może z nikona wyjdą tańsze :

BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???
                Pozatym, można go zapytać czy załatwi to całkiem poza EBAY'em no ale wtedy nie wiem czy to jest bezpieczne.
                Anyway, najpierw trzeba gadać z kolesiem z Ebay'a czy wogóle ma dostęp do każdej ilości.
                Jedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....
                Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
                I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....

Komentarz

• Corwin
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 36

Zamieszczone przez perlpa
                  Jeśli cena będzie w okolicach 70zł to biorę jedną (1) sztukę. Ktoś się orientuje kiedy będziemy znali szczegóły?
                  Panowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.

Powodzenia
                  Corwin
                  2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk

Komentarz

• karo82
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 125

Zamieszczone przez Corwin
                    Panowie w sklepach Canon w Promenadzie i Galerii Mokotów Hand Strap E1 kosztuje 82 zł. Więc nie wiem czy jak się nie zrzucicie w kilku to nie dostaniecie takiego rabatu żeby ok 70 zł was kosztował.

Powodzenia
                    Corwin
                    chyba gra nie warta swieczki dla 15-20 zł, a faktycznie przy wiekszej ilosci kupowanych strapow mozna starac sie o rabat pzdr i powodzenia
                    body: 94kg,190cm|szkiełka: w lodowce jakies 0,5 i dwa piwka
                    digart|wikaad

Komentarz

• Broncobilly
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 214

Zamieszczone przez hekselman
                      Jedna wypowiedź - dwie wątpliwości: sądzisz NAPRAWDĘ że ktoś z tego grona będzie chciał nosić na swoim nawet najbardziej przedpotopowym CANONie pasek z napisem N i k o n ?....
                      Co do drugiego podtematu: co z tego że jest różnica między ceną a wysyłką skoro on sprzedaje nierozdzielając ceny od ilości?Nie sądzisz że to tzw "chłyt martenkingowy"....
                      I przypuszczasz ze Canon to u nas łoi; sprzedawcy mają z tego po 2000% co w Stanach kosztuje 0.99 zielonego papierka? (przy czym - popytaj się kolegów co to jest ONE dolar w USA).No jak ty to na poważnie - to ja przepraszam....

ja tam do dzisiaj używam w każdym cyfeowym Canonie dobrego paska jaki mi został od F90x - i jest naprawde o niebo lepszy do tych canonierskich dołaczanych do fabrycznego aparatu (a w każdym razie mnie bardziej odpowiada) a napis na nim anie mnie ziębi ani grzeje

Komentarz

• tadek
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 468

za dolara sie pisze
                        jak wyjdzie za 10$ to tez wezme sztuczke
                        piszczie do goscia gadajcie moze sie uda
                        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• nastier
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 686

do 10 dolcow sie na jeden skusze.

fotoblog

Komentarz

• Nemeo
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1757

Drodzy koledzy w USA "POMOŻECIE" ?

Komentarz

• perlpa
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 350

Zamieszczone przez Corwin
                              A widzisz nie wiedziałem że u nas też można kupić poniżej stówki. Tylko że ja do Warszawki mam maksymalnie daleko (z okna widze Śnieżkę ) a w sklepach internetowy0ch tanio nie znalazłem.

Komentarz

• Nemeo
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1757

Do kiedy proponujecie zbierać zamówienia ?

Komentarz

Pracuję...
                                X