za dolara sie pisze
jak wyjdzie za 10$ to tez wezme sztuczke
piszczie do goscia gadajcie moze sie uda
za dolara sie pisze
jak wyjdzie za 10$ to tez wezme sztuczke
piszczie do goscia gadajcie moze sie uda
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
do 10 dolcow sie na jeden skusze.
Drodzy koledzy w USA "POMOŻECIE" ?BTW, jak ktoś może to niech napisze do sprzedawcy (może poprosimy snowboardera albo Coronado; są w USA) żeby się określił czy jest w stanie wysłać XXX sztuk do POLSZY (no albo do wspomnianych kolegów forumowców i wtedy oni by nam to podesłali do POLSZY; Coronado ma doświadczenie w tych sprawach) i ile by to wyszło za sztuke???![]()
A widzisz nie wiedziałem że u nas też można kupić poniżej stówki. Tylko że ja do Warszawki mam maksymalnie daleko (z okna widze ŚnieżkęZamieszczone przez Corwin
) a w sklepach internetowy0ch tanio nie znalazłem.
Do kiedy proponujecie zbierać zamówienia ?
ja tez chetnie sie przylacze
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Na ile sztuk reflektujesz ?ja tez chetnie sie przylacze
wszystkjo zalezy od ceny.. trzeba do niego napisac.. i zapytac czy przy wiekszej ilosc zejdzie z przesylki lub poprostu da wiecej w cenie 1 paczki
inaczej nam sie to nie oplaca..
bo:
kupujemy hurtem, rozsylamy po polsce (dodatkowy koszt), zamieszanie i stracony czas = tyle co na allegro
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
jakby był w cenie do 60 zł z przesyłką .
Ja poprosze jedna, jak ma byc w granicach 70zlZamieszczone przez scooter
![]()