Jeśli pasek będzie pasował do EOS300+BP200, to też się piszę takie małe cudo, oczywiście jeśli końcowa cena nie będzie barierą nie do przejścia![]()
Jeśli pasek będzie pasował do EOS300+BP200, to też się piszę takie małe cudo, oczywiście jeśli końcowa cena nie będzie barierą nie do przejścia![]()
no nie......Zamieszczone przez pito
właśnie chciałem pisać, że też się piszę
ale jak zobaczyłem tę fotkę
no to sorry, idę do pasmanterii po ten pasek
w końcu nie takie rzeczy się dorabiało, nie?
he, he, oczywiście żartuję... choć qrcze, może jednak....?.....
pozdro.,
m.
mam 3 puszki nie 30
Wiec poprawka jestem chetny na 3 sztuki.
ja zrozumiałem że do środy nic nie wiadomo... aż prezes nie zadecydujeZamieszczone przez Riccardo
Zamieszczone przez marcingreen
Jestem zainteresowany, tylko musiałbym znać ostateczną cenę.
Canon 350D + kit + EF 50/1.8 II + Tamron 28-75/2,8 + UV Marumi WPC + Kilka M42 & 2xDandelion +BG-E3 + Velbon DF-50 + Kilka CF + Digimate III Plus + Dobre chęci
narazie nie ma czego kupować czekamy do środy.. czytać..Zamieszczone przez Darks
W sumie to masz rację (mea culpa), tylko że takie rozwiązanie wpłynie na osłabienie sztywności tego połączenia i aparat na statywie nie będzie już taki stabilny.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdrawiam
a więc narazie cisza![]()
pisałem im nawet jeszcze maila w poniedziałek, ale narazie cicho, cima i zima...
ale tak jak było gadane - czekamy jeszcze całe DZIŚ.
NO i otrzymałem odpowiedź, tzn sam zadzwoniłem
Okazuje sie, że prezes dopiero co odpisał na maila do sklepu i pan ze sklepu akurat się miał ze mną kontaktować.
Oto, co powiedział:
Cena za pasek: 77zł
A więc biorąc pod uwagę cynk, który dostaliśmy, że paski były po 82/3zł to upuścili z ceny 5/6zł przy ilości 25szt.
Czy to dużo czy mało oceńcie sami
W każdym razie sprawe jakby co to szło by załatwić w jakiś tydzień/półtora (tzn sama realizacja zamówienia w sklepie)
Zdaje się, że zamawiają towar w niedziele. Opru/ócz tego wymagają zaliczki, co jest oczywiste.
A więc decydujcie czy działamy coś w tej sprawie??
Ew. jakby było więcej chętnych to może jeszcze pare złotówek zejdą, ale kto wie...
Może teraz zapytać tego kolegę z Zakopanego, co sprzedawał też te paski.
Kto ma namiar na niego??